Το Starfield θα μπορούσε να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο σύμφωνα με νέες φήμες

Published on 25 April 2021 at 22:36

Οι φήμες και οι ειδήσεις για το νέο μεγάλο IP της Bethesda (που αποτελεί πλέον μέρος της Microsoft) δεν σταματάνε. Τώρα, έχουν εμφανιστεί νέες φήμες στη σκηνή, που δείχνουν ότι το Starfield θα μπορούσε να κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Μέσω μιας αναρτήσης στο Twitter, όπου ο YouTuber και ο οικοδεσπότης του Defining Duke Podcast, MrMattyPlays, φέρεται να έχει προηγμένες πληροφορίες βάσει των εσωτερικών επαφών του στη Bethesda. Ο MrMattyPlays είπε ότι ένας από τους εσωτερικούς του πληροφοριοδότες τον διαβεβαίωσε ότι το Starfield θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, χωρίς επιβεβαιωμένη ημερομηνία. Αυτό μπορεί να είναι είτε αλήθεια είτε ψέματα αλλά επίσης μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο οθόνης του επίσημου ιστότοπου της Bethesda, όπου αναγράφετε η ημερομηνία 2021.

Αυτή η καταγραφή αντιστοιχεί στο copyright των πνευματικών δικαιωμάτων του παιχνιδιού. Τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται με αυτόν τον τρόπο υποδηλώνουν γενικά την ημερομηνία κατά την οποία το προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά. Παρόλο που μπορεί να είναι αξιόπιστες πληροφορίες παραμένουν φήμες μέχρι να  επιβεβαιωθούν επίσημα και  δεδομένου ότι η Bethesda, όπως και οι περισσότερες εταιρείες, αντιμετώπισε προβλήματα και καθυστερήσεις στην ανάπτυξη των τίτλων της που βασίζονται σε πανδημία. Αυτό κάνει να ξανασκεφτεί την φετινή ημερομηνία  (κυκλοφορίας) γιατί θα θέλουν να μην συμβεί το ίδιο πράγμα που συνέβη με το Cyberpunk 2077.

Ωστόσο, το Starfield είναι σε εξέλιξη για σχεδόν μια δεκαετία. Σύμφωνα με τον Gamerant, η προπαραγωγή ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του τέλους της ανάπτυξης του Fallout 4 και εισήλθε σε ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας μετά την ολοκλήρωσή της. Για αυτόν τον λόγο, είναι πιθανό οι φήμες να είναι αληθινές και η Bethesda να παρουσιάσει κάτι σύντομα ίσως και στην κοντινή E3.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.