Το Ryse 2 μπορεί να είναι σε παραγωγή και θα μπορούσε να είναι Multiplatform όπως αναφέρει ένας Xbox Insider .(ΦΗΜΗ)

Published on 26 April 2021 at 14:13

Μια συνέχεια του Ryse από το 2013 υποτίθεται ότι βρίσκεται στο έργο και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας multiplatform τίτλος.

Παλιότερα είχαμε αναφέρει μια διαρροή από την Crytek που υποδηλώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα νέο παιχνίδι Ryse και ο Nick Shpeshal Ed 'Baker του Xbox Era λέει τώρα ότι έχει ακούσει παρόμοιες διαρροές ότι έχει ακούσει για ένα νέο Ryse τον Ιούλιο του περασμένου έτους ( αυτό είναι πολύ πριν τα έγγραφα Crytek που διέρρευσαν μέχρι τα τέλη του 2020). Προφανώς, η «πηγή» του Ed του πλησίασε και πάλι για τη συνέχεια του Ryse.
«Είχα έναν λόγο να πιστέψω ότι αυτό το άτομο  γιατί τότε μου έδειξε ορισμένα πράγματα που με έκαναν να πιστέψω ότι ήταν στο επίπεδο, οπότε φυσικά αυτό που με ενθουσιάστε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι ένα νέο Ryse βρίσκεται σε εξέλιξη », Είπε ο εμπιστευτικός κατά τη διάρκεια του podcast.

"Έτσι, αυτό το άτομο μου είπε," Ναι, υπάρχει ένα νέο Ryse υπό ανάπτυξη ". Δεν μπορώ να σας δώσω ημερομηνίες και δεν μπορώ να πώ πολλά πράγματα, απλώς ότι υπάρχει ένα Ryse σε εξέλιξη και, όπως είπα, μου δόθηκαν φωτογραφίες από πράγματα που με οδηγούν να πιστέψω ότι αυτό το άτομο είναι έμπιστο. "
Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ το αρχικό Ryse ήταν αποκλειστικός τίτλος για το Xbox, το Ryse 2 θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας multiplatform τίτλος.

Σίγουρα ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Δυστυχώς, όπως συμβαίνει με όλες τις φήμες και τις «διαρροές», πάρτε τις παραπάνω πληροφορίες με λίγο παραπάνω προσοχή καθώς τίποτα για αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί  ακόμη. Ωστόσο, σίγουρα δεν θα με πειράξει μια νέα δόση Ryse.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.