Η CD Projekt ισχυρίζεται ότι έχει μάθει μετά την καταστροφική κυκλοφορία του Cyberpunk 2077.

Published on 27 April 2021 at 08:19

Παρά την τρομερή κατάσταση που είχαμε πέρυσι (λόγω της πανδημίας), καταφέραμε να δούμε πολλές σημαντικές κυκλοφορίες βιντεοπαιχνιδιών κατά τη διάρκεια των μηνών, κάτι που τα Xbox Game Studios συμμετείχαν επίσης πολλές φορές, όπως η άφιξη των Wasteland 3, Battletoads και Microsoft Flight Simulator .

Είχαμε επίσης την άφιξη του Cyberpunk 2077, το οποίο ήταν πιθανώς ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια, όχι μόνο το 2020, αλλά σχεδόν μια δεκαετία, καθώς αυτό ανακοινώθηκε όταν δεν είχε ξεκινήσει καν η γενιά του Xbox One.

Δυστυχώς, όλοι γνωρίζουμε πώς τελειώνει η ιστορία, καθώς αυτή η κυκλοφορία θεωρήθηκε απόλυτη καταστροφή, καθώς έμοιαζε ότι το παιχνίδι βρισκόταν πολύ μακριά από το να θεωρείται "ολοκληρωμένο", ειδικά μιλώντας για τις κονσόλες PS4 και Xbox One με κυριολεκτικά απαράδεκτες εκδόσεις.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η CD Projekt Red εργάζεται για να κάνει το Cyberpunk 2077 το παιχνίδι σωστό. Πρόσφατα σχολίασαν επίσης ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού ήταν μια εμπειρία που τους έκανε να ξανασκεφτούν και να μάθουν πολλά, έτσι ώστε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί, κάτι που ελπίζουμε να είναι αλήθεια.

"Είμαστε σε θέση να εισαγάγουμε νέα πνευματική ιδιοκτησία στην αγορά και στο μυαλό των παικτών σε όλο τον κόσμο. Τώρα, με το franchise The Witcher, έχουμε δύο σταθερούς πυλώνες πάνω στους οποίους μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον της CD Projekt. Αλλά φυσικά, όπως γνωρίζουμε καλά, δεν πήγαν όλα σύμφωνα με το σχέδιο. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

Περνούν πολλές αλλαγές μέσα στην εταιρεία και πιστεύουμε ότι έχουμε μάθει πολλά μαθήματα από όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής."

Θα δούμε πώς το στούντιο καταλήγει να διορθώνει και να διορθώνει προβλήματα στο Cyberpunk 2077, έναν τίτλο που παρά την καταστροφή, υπήρξε μια μεγάλη πηγή εσόδων για την CD Projetk στο τέλος του 2020 παρά τις επιστροφές, κάτι που είναι πραγματικά είναι εκπληκτικό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.