Η CD Projekt Red ανακοινώνει το Cyberpunk 2077: A Game of the Year Edition

Published on 4 May 2021 at 14:37

H CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι μια νέα έκδοση του Cyberpunk 2077 έρχεται αυτό το φθινόπωρο, με τίτλο Cyberpunk 2077: A Game of the Year Edition.

«Για παίκτες που θέλουν την πλήρη εμπειρία του Cyberpunk, αυτό έχει όλο το περιεχόμενο που έχουμε κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής σε ένα μέρος», λέει ένα δελτίο τύπου από το CD Projekt Red. "Περιλαμβάνει τo patch1.1, patch 1.2 και κάθε επείγουσα επιδιόρθωση που έχουμε κάνει τους τελευταίους 6 μήνες για να αποτρέψουμε την επιστροφή χρημάτων από τους χρήστες. Είναι η πλήρης ημιτελής έκδοση. "

«Είτε σας άρεσε είτε το μισησατε, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι το Cyberpunk 2077 ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα παιχνίδια που βγήκαν πέρυσι», συνεχίζει το δελτίο τύπου. «Ήταν μια μεγάλη έκπληξη και πιστεύουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να τιμήσουμε».

Το εξώφυλλο  έχει αρκετές επαίνους από δημοσιεύσεις. Σημειώνει ότι το  παιχνίδι εμφανίστηκε σε πάνω από 100 λίστες κριτικών το 2020, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης "Top 10 Controveries of the Year" του IGN και της λίστας "Every Game Coming Out in 2020" του GameSpot.

«Το Cyberpunk 2077 είναι ένα φιλόδοξο έργο…» διαβάζει ένα κομμένο απόσπασμα από μια κριτική του Kotaku που εμφανίζεται στο κουτί. «Είναι ένα… βιντεοπαιχνίδι που… είναι εντυπωσιακό, αλλά… διαθέτει έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο που δεν… πιπιλίζει, γιατί… είναι καλό. Ο Keanu Reeves είναι… σε αυτό. ”

«Εκ μέρους της CD Projekt Red, θα ήθελα να υπερασπιστώ το λάθος μας εδώ και να πω ότι λυπούμαστε για τους θαυμαστές μας», λέει ο διευθύνων σύμβουλος του CD Projekt Red, Adam Kicinski σε ένα νέο βίντεο. «Ενώ προσπαθούσαμε να είμαστε σατιρικοί, μπορούμε να δούμε πώς κάποιοι θα μπορούσαν να το θεωρήσουν προσβλητικό που ονομάσαμε τον κιθαρίστα του Johnny Silverhand, Tranny Lennox. Ζητούμε πραγματικά συγνώμη παρόλο που πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι κάπως αστείο. Σωστά? Οχι? Σκατά. "

Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και να προγραμματιστεί εκ νέου τον Δεκέμβριο. Θα λάβει το πρώτο του patch τον επόμενο Φεβρουάριο, το οποίο το CD Projekt Red λέει ότι θα επιτρέψει στους παίκτες να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.