Φαίνεται ότι μάθαμε πότε αποκαλύπτεται το Elden Ring.(ΦΗΜΗ)

Published on 27 April 2021 at 21:41

Νωρίτερα φέτος εμφανίστηκε το τρέιλερ του Elden Ring που διέρρευσε σε ένα τρομερό υλικό που ήταν τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο. Αν και δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι θαυμαστές ήθελαν να βιώσουν την πρώτη τους ματιά στο παιχνίδι, φαινόταν πολύ πιθανό ότι το πραγματικό υλικό θα κυκλοφορούσε  σύντομα  αλλά δυστυχώς ακόμα περιμένουμε. Μια άλλη διαρροή έχει δει το φως της ημέρας τώρα, η οποία υποδηλώνει ότι πιθανότατα θα δούμε το παιχνίδι στην φετινό E3, αν πιστεύεται.

Όπως εντοπίστηκε και κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο από τον χρήστη Twitter Idle Sloth, ένα πλαίσιο από ένα ύποπτο τρέιλερ επισημαίνει μια παγκόσμια αποκάλυψη για τις 14 Ιουνίου, η οποία τοποθετείται περίπου στη μέση της E3. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η εικόνα διαθέτει μόνο το λογότυπο Xbox, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να είναι μέρος του event της Microsoft.

 Το Elden Ring εμφανίστηκε αρχικά κατά τη διάρκεια του Event της E3 του Xbox πίσω στο 2019, οπότε θα ήταν λογικό να επιστρέψει. Ανυπομονούμε να δούμε  μια άλλη φανταστική IP από το FromSoftware


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.