Το Xbox Academy επιδιώκει να εμπνεύσει νέα ταλέντα

Published on 28 April 2021 at 10:41

Η Microsoft φαίνεται να είναι πολύ αφοσιωμένη στην εκπαίδευση μελλοντικών προγραμματιστών βιντεοπαιχνιδιών και αυτό αντικατοπτρίζεται σε μία από τις τελευταίες πρωτοβουλίες της που ονομάζεται Xbox Academy.

Το Xbox Academy θα είναι μέρος της Microsoft Work Experience Week  στις 10 Μαΐου και είναι διαθέσιμο σε παιδιά ηλικίας 9 και 10 ετών που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα σεμινάρια θα μεταδοθούν ζωντανά, οι μαθητές που θα συμμετάσχουν σε αυτό το εργαστήριο θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι εργαζομένους από διάσημους προγραμματιστές όπως η Rare, καθώς και εκπρόσωποι των τεχνών και μουσικής του Ανατολικού Λονδίνου. Ο κύριος στόχος αυτών των εργαστηρίων είναι να δώσει μια ιδέα για το πώς λειτουργούν οι προγραμματιστές βιντεοπαιχνιδιών τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη μηχανική, την παραγωγή και τη διασφάλιση ποιότητας. Σε αυτό το 4ήμερο πρόγραμμα, οι έφηβοι που παρακολουθούν θα μπορούν να ακούσουν σπουδαία στελέχη της βιομηχανίας. να μιλήσουν για τις ιστορίες της σταδιοδρομίας τους, αν και ένας άλλος από τους στόχους τους είναι τα άτομα που παρακολουθούν να εξερευνήσουν τη σημασία των ψηφιακών δεξιοτήτων και να κατανοήσουν τη δύναμη των προϊόντων της Microsoft.

Αυτό το εργαστήριο θα επικεντρωθεί στα βασικά του σχεδιασμού παιχνιδιών παρέχοντας σε όλους τη γνώση για να ξεκινήσετε. Από την κατανόηση της διαδικασίας ανάπτυξης παιχνιδιών, έως την εκμάθηση πώς να χρησιμοποιείτε εργαλεία προγραμματιστών όπως h Unity. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε νέες δεξιότητες απευθείας από τους κύριους εκπαιδευτές παιχνιδιών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.