Το παιχνίδι του Kojima για Xbox ενδέχεται να μην είναι στην E3 2021.(ΦΗΜΗ)

Published on 28 April 2021 at 16:49

Οι φήμες για μια συγκεκριμένη συνεργασία Xbox και Kojima έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες. Οι θαυμαστές εικάζουν τι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τα δημιουργικά μυαλά της Kojima Productions με τη μεγάλη λίστα πόρων του Xbox. Με την E3 2021 πολύ κοντά, πολλοί θα περίμεναν το Kojima να είναι μέρος  του Xbox Event, ωστόσο, μια νέα φήμη υποδηλώνει ότι αυτό πιθανότατα δεν θα συμβεί.

Οι εικασίες για τoν Kojima να συνεργαστεί με το Xbox για ένα νέο έργο άρχισαν να ξεκινούν όταν οι οπαδοί  είδαν μια φιγούρα Ludens δίπλα στο σύμβολο Xbox σε μια ζωντανή ροή του Phil Spencer. Οι προηγούμενες ροές του Spencer έχουν δείξει μελλοντικές ανακοινώσεις και οι θαυμαστές έχουν συνήθεια να παρατηρούν προσεκτικά τα ράφια της βιβλιοθήκης του και άλλα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά τους για ενδείξεις. Οι εικασίες πυροδοτήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο επιφανής δημοσιογράφος παιχνιδιών Jeff Grubb πρότεινε ότι ο Xbox βρίσκεται πράγματι σε συνομιλίες με τον Kojima για να δημοσιεύσει το επόμενο παιχνίδι του.

Δυστυχώς, τίποτα δεν έχει υπαινιχθεί ή επιβεβαιωθεί από τον Kojima σε αυτό το σημείο. Και αν η τελευταία δήλωση του Grubb σχετικά με το θέμα είναι κάτι που πρέπει να περάσει, οι οπαδοί μπορεί να μην δουν το επόμενο παιχνίδι του Kojima σύντομα. Απαντώντας στην ερώτηση ενός θαυμαστού στο τελευταίο επεισόδιο του Game Mess Show, ο Grubbs προτείνει πώς η συμφωνία ενδέχεται να μην κλείσει εγκαίρως για την E3 της Microsoft. "Δεν έχω ακούσει καμία ενημέρωση εκεί", λέει. "Υποθέτω ότι δεν θα γίνουν πράγματα στην E3."

Ο Grubb προτείνει περαιτέρω πώς μια αποκάλυψη θα είχε πολύ πιο νόημα στα βραβεία The Game Awards παρά στην E3. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο δημιουργός των Game Awards Geoff Keighley είναι καλοί φίλοι με τον Kojima. Ο Kojima έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στα The Game Awards επίσης. Εκτός από την παρουσίαση βραβείων και την παραλαβή τους, ο Kojima αποκάλυψε ένα νέο τρέιλερ για το Death Stranding στο TGA 2017.

Από την άλλη πλευρά, το Xbox είχε επίσης σημαντική παρουσία στο TGA τα τελευταία χρόνια. Πολλοί θα θυμούνται την αποκάλυψη του Xbox Series X και του Senua's Saga: Hellblade 2 στο TGA 2019. Το Halo Infinite πιθανότατα θα κλέψει το προσκήνιο στο Event του Xbox  στην E3 παράλληλα με το φημολογούμενο Starfield. Ως εκ τούτου, μια αποκάλυψη του Kojima Game για  Xbox είναι πιο κατάλληλη για το TGA γιατί θέλει τον πολύ χώρο και προβολή.

Τα βραβεία παιχνιδιού δεν θα προβληθούν μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε ο Kojima μπορεί να θέλει να περιμένει λίγο περισσότερο. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ατελείωτες συναρπαστικές δυνατότητες για το τι θα αποφέρει η συνεργασία Kojima και Xbox, και αν συμβεί αυτό, τότε οι θαυμαστές είναι έτοιμοι για μια απόλαυση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.