Το απόθεμα του Xbox Series X | S θα παραμείνει πολύ περιορισμένο για αρκετούς μήνες, αναφέρει η Microsoft

Published on 29 April 2021 at 20:12

Από την κυκλοφορία των νέων κονσολών της Microsoft στις 10 Νοεμβρίου 2021, η ζήτηση τόσο για το Χbox Series X όσο και για το μικρό αλλά ισχυρό Xbox Series S ήταν πολύ υψηλή και σταδιακά έγινε περίπλοκη. Η κατασκευή αυτών επιβραδύνθηκε σημαντικά από την έλλειψη όλων των ειδών υλικών λόγω Covid 19. Αν και αυτό δεν εμπόδισε το νέο Xbox να είναι αδιαμφισβήτητα επιτυχημένο. Αλλά τώρα, ακόμη και με την πρόοδο της πανδημίας, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το απόθεμα Xbox Series X | S θα παραμείνει πολύ περιορισμένο για αρκετούς μήνες.

Ενώ, ακόμη και με πολύ περιορισμένο απόθεμα Xbox Series X | S για μερικούς μήνες, τις εβδομάδες, διάφορες πύλες όπως το Microsoft Store, το Amazon και πολλά άλλα, σε ορισμένες χρονικές στιγμές έχουν διαθέσιμα από το Xbox Series X αλλά η κονσόλα έχει μεγάλη ζήτηση. Στην περίπτωση του Series S είναι πολύ πιο εύκολο να το αποκτήσετε . Ωστόσο, μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά για να μάθετε πού να αγοράσετε ένα Xbox Series X και ένα Xbox Series S.

Όσον αφορά τα νέα σχετικά με την έλλειψη αποθεμάτων του Xbox Series X | S που θα επεκταθεί τουλάχιστον στο επόμενο τρίμηνο, είναι γνωστό χάρη στο CFO Amy Hood μέσω VGC, όπου σχολίασε: "Η υψηλή ζήτηση για Xbox Series X και S θα συνεχίσει να περιορίζεται λόγω περιορισμών στον εφοδιασμό. "

Η επιτυχία των κονσολών επόμενης γενιάς και του Xbox Game Pass οδηγούν τη Microsoft στην κορυφή της επιτυχίας αυτής της γενιάς που μόλις ξεκίνησε και θα φέρει μεγάλη χαρά σε όλους τους θαυμαστές καθώς έρχονται συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον του Xbox , όπου περιμένουμε να δούμε νέα αποκλειστικά παιχνίδια, περισσότερες εκπλήξεις στο Game Pass και ακόμη και έναν νέο controller Xbox, καθώς η Microsoft θα κατοχύρωσε μια νέα τεχνολογία που μοιάζει με Dualsense.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.