Ένα παιχνίδι The Mandalorian είναι σε εξέλιξη

Published on 1 May 2021 at 11:22

Το Mandalorian είναι μια σειρά στο σύμπαν του Star Wars που έχει γίνει τηλεοπτική επιτυχία. Προς το παρόν μπορούμε ήδη να απολαύσουμε έως και δύο σεζόν που είναι διαθέσιμες στο Disney +, μια συνδρομητική υπηρεσία που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε υπέροχες σειρές, ταινίες και προγράμματα ( δυστυχώς όχι ακομα στην χώρα μας επίσημα) όπως στην περίπτωση της ενδιαφέρουσας και διασκεδαστικής σειράς του The Mandalorian, η οποία θα μπορούσε τώρα να κάνει άλμα στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών, όπως επιβεβαιώνεται από μία αξιόπιστη πηγή. Επιπλέον, νέες φήμες θα αποκάλυπταν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο παιχνίδι Star Wars της Ubisoft που θα μπορούσε να έχει εμπνευσμένους από τους μισθοφόρους της σειράς, μεταξύ άλλων.

Σε αυτήν την περίπτωση, έχoυμε τον Shpenshal_Ed μέσω του Twitter που μόλις "επιβεβαίωσε" ότι το φερόμενο νέο παιχνίδι  The Mandalorian είναι ήδη σε εξέλιξη. Όλα έρχονται αφού η τελευταία φωτογραφία του Phil Spencer του γνωστού ραφιού του Phil Spencer έχει δει ένα Funko Pop!  Mandalorian. Ο Shpenshal, ρώτησε την πηγή του αν μπορούσε να μιλήσει για αυτό και  μοιράστηκε το tweet που μπορείτε να δείτε παρακάτω, δηλώνοντας ότι ένα παιχνίδι του The Mandalorian βρίσκεται σε εξέλιξη.

Και πάλι, φαίνεται ότι η βιβλιοθήκη του Phil Spencer συνεχίζει να μας δίνει ενδείξεις για διάφορες συνεργασίες Xbox, νέα παιχνίδια και πολλά άλλα. Παρόλα αυτά, αυτές οι πληροφορίες θα πρέπει να λαμβάνονται με επιφύλαξη καθώς καμία από αυτές δεν θα είναι επίσημη έως ότου επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, ένα παιχνίδι από το The Mandalorian θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.