Το Halo Infinite θα περιλαμβάνει cross-play και cross-progress μεταξύ Xbox και PC

Published on 30 April 2021 at 08:41

Η Microsoft έχει αυξήσει το οικοσύστημα των videgames της τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου των υπολογιστών και των κινητών σε ένα διασυνδεδεμένο σύμπαν με έναν κοινό παράγοντα: Xbox Game Pass. Τώρα, υπό αυτή την έννοια, ο επίσημος ιστότοπος Xbox έχει δημοσιεύσει ένα άρθρο που εξηγεί πώς η σχέση μεταξύ Xbox και PC θα συνεχίσει να αυξάνεται μέσω των επερχόμενων τίτλων πλατφόρμας. Για παράδειγμα, το Halo Infinite θα διαθέτει cross-play και cross-progress μεταξύ Xbox και PC, πράγμα που σημαίνει την άρση των εμποδίων μεταξύ των συστημάτων και τη διευκόλυνση της αναπαραγωγής όπως, όπου και όποτε θέλουμε.

"Δημιουργούμε κοινοτήτες μέσω βιντεοπαιχνιδιών και όχι συσκευών." Αυτό συνοψίζει τέλεια την πρόθεση της Microsoft, θολώνοντας τα όρια μεταξύ κονσόλας και υπολογιστή, όπου το σημαντικό είναι να διευκολύνεται η διασύνδεση παιχνιδιών, προόδου και κοινοτήτων. Η αμερικανική εταιρεία παρείχε ένα άλλο γεγονός που εξηγεί πώς αυξάνεται η υποστήριξή του για τον υπολογιστή, και ειδικά για τους προγραμματιστές. Από την 1η Αυγούστου, τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις παιχνιδιών PC στο Microsoft Store θα αναφέρουν το 88% στους ίδιους τους προγραμματιστές αντί για το 70% που επικρατούσε μέχρι στιγμής.

Η Microsoft τελειώνει αυτό το άρθρο αιτιολογώντας τη δέσμευσή της για όλους τους τύπους παικτών χάρη σε αυτό που επιτεύχθηκε με το Xbox Game Pass στο cloud, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από εκατό βιντεοπαιχνίδια μέσω συσκευών χαμηλότερης ισχύος και ακόμη και από κινητά. Έτσι, παρόλο που το Halo Infinite ήταν ο πρωταγωνιστής αυτών των πληροφοριών, η δέσμευση του Xbox είναι να προσφέρει βιντεοπαιχνίδια με ενωμένες και ολοένα και πιο εκτεταμένες κοινότητες χάρη στην άρση των εμποδίων που δημιουργούν πλατφόρμες παιχνιδιών.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.