Μια πρώτη ματιά στην υποστήριξη Super Ultrawide σε υπολογιστή για το Halo Infinite

Published on 30 April 2021 at 12:02

Όπως πιθανότατα έχετε ακούσει, η Microsoft ανακοίνωσε ότι παραμένει αφοσιωμένη στο PC  gaming  το 2021 και μετά. Ως μέρος αυτού, η έκδοση υπολογιστή του Halo Infinite θα είναι ένα "Halo που έχει κατασκευαστεί για PC players, από PC players."

Αυτή η έκδοση θα προσφέρει "Ultra" γραφικές προεπιλογές, τριπλά πλήκτρα, υποστήριξη cross-play και cross-progres και προηγμένα ρυθμιστικά ευαισθησίας και επιτάχυνσης. Φυσικά, επιβεβαιώνεται επίσης ότι θα υπάρχει υποστήριξη ultrawide και super ultrawide aspect ratio  - και στην τελευταία ανάρτηση Inside Infinite στο Halo Waypoint, έχουμε την πρώτη εμφάνιση.

Ο επικεφαλής της ανάπτυξης του υπολογιστή Halo Infinite, Mike Romero, λέει ότι αυτή είναι η «καλύτερη ltrawide support» που έχει δει ποτέ σε ένα παιχνίδι.

Η ίδια ανάρτηση Inside Infinite έχει επίσης μοιραστεί διάφορες άλλες εικόνες σύγκρισης, έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν καλύτερη ιδέα για την κλίμακα και το οπτικό πεδίο όταν παίζουν σε υψηλότερες αναλύσεις στην έκδοση του υπολογιστή:

Εκτός από τις ρυθμίσεις ultrawide ανάλυσης όπως (21: 9, 32: 9), προφανώς θα υπάρχουν επιλογές για να πάτε παραπάνω από αυτό ..


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.