Έως και 50 τίτλοι θα προστεθούν στην λειτουργία FPS Boost την επόμενη εβδομάδα

Published on 2 May 2021 at 08:22

Ο Απρίλιος τελείωσε και μας αφήνει με σεβασμό σε όλες τις πληροφορίες που έδωσε η Microsoft, με υπέροχα νέα, όπως η άφιξη του Xbox Cloud Gaming με τη μορφή beta σε προγράμματα περιήγησης και συσκευές iOS, αλλά το ενδιαφέρον είναι τα παιχνίδια αλλά και τους πιο σημαντικούς τίτλους της ΕΑ που μπορούμε να απολαύσουμε στο Xbox Game Pass Ultimate χάρη στο EA Play με τη βελτίωση του FPS Boost.

Παιχνίδια όπως τα Battlefield το Titanfall ή το Plants Vs Zombies έχουν δει το Fps να διπλασιάζεται χωρίς να χρειάζεται  αλλαγές ή κάποιο patch από τον προγραμματιστή. Μέχρι σήμερα αυτή είναι έχουμε μια μεγάλη λίστα τίτλων με υποστήριξη FPS Boost, αλλά φαίνεται ότι  αυτήν την εβδομάδα θα φτάσει ένας τεράστιος γύρος βάσει των στοιχείων που έδωσε ο Tom Warren, γνωστός δημοσιογράφος του The Verge.

Αυτή η νέα δυνατότητα  είναι μοναδική για το Xbox Series X | S και πάντα περιλαμβάνει τίτλους back-to-compatible για το Xbox One. Αυτός είναι ο λόγος που αυτή η ώθηση των 50 τίτλων στη λίστα του Tom Warren θα είναι πολύ σημαντική, επειδή ο αριθμός των τίτλων που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από το βήμα 30 έως 60 fps είναι απολύτως συντριπτικός.

Μπορείτε να φανταστείτε το Red Dead Redemption 2 στα 60fps στο Xbox Series X; Το ίδιο και το GTA V; Τα θαύματα περιορίζονται στο χρόνο τους στα 30 fps που σήμερα αναζωογονούνται άμεσα. Αναμένουμε τον Μάιο να είναι γεμάτος καινοτομίες, όχι μόνο σε σχέση με το FPS Boost, αλλά και για το Xbox Game Pass, των οποίων οι τίτλοι δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.