Υπάρχουν εικασίες σχετικά με την ανάπτυξη του Alien Isolation 2.

Published on 4 May 2021 at 09:49

Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά το Alien Isolation παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια από όλους τους οπαδούς του έπους Alien. Το παιχνίδι της  Creative Assembly που μας έδωσε μια εμπειρία όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό που βιώνετε στις ταινίες Alien με μια ρύθμιση και gameplay που σας κρατούν γαντζωμένους στο χειριστήριο για ώρες.

Τα δικαιώματα της Alien Isolation ανήκουν στo Στούντιο 20th Century Fox και αυτά αποκτήθηκαν από την Disney το 2019, οπότε η τελευταία θα έχει τον τελευταίο λόγο για την πιθανή ανάπτυξη μιας νέας δόσης Alien Isolation. Τώρα, σύμφωνα με τη σελίδα Small Screen η Disney θα ενδιαφερόταν να αναπτύξει το Alien Isolation 2.

 Ένας από τους τίτλους θέλουν να εργαστούν είναι το Alien Isolation, το οποίο είναι αυτό που έχουν δηλώσει πηγές κοντά στη σελίδα Small Screen. Γράφουν την  ιστορία και έχουν την ιδέα να φτιάξουν αυτό το παιχνίδι. Η Disney έχει κατά νου ένα στούντιο για την ανάπτυξη του τίτλου.

Όπως πάντα με αυτό το είδος πληροφοριών, σας συνιστούμε να τις λαμβάνετε προσεκτικά μέχρι η Disney να μιλήσει επίσημα για το μέλλον του έπους Alien σε βιντεοπαιχνίδια (πέρα από αυτά που γνωρίζουμε)ή μια συνέχεια της πολυαναμενόμενης Alien Isolation.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.