Το Stalker 2 θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με εκατοντάδες ώρες περιεχομένου.

Published on 4 May 2021 at 23:01

Το Stalker 2 υπόσχεται έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο. Και σύμφωνα με τον προγραμματιστή, το Stalker 2 θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με εκατοντάδες ώρες περιεχομένου. Αυτό θα προσφέρει πολλές επιλογές στους παίκτες από άποψη αφηγηματικού και συναρπαστικού παιχνιδιού. Προφανώς, θα προσφέρει μια αρκετά σημαντική περιπέτεια, αλλά ακριβώς πόσο μεγάλη μπορούμε να περιμένουμε να είναι; Λοιπόν, τουλάχιστον σύμφωνα με επίσημες πηγές, θα μας κρατήσει απασχολημένο για αρκετό καιρό.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο GamingBolt με τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων της GSC Game World Zakhar Bacharov, τέθηκε ένα ερώτημα σχετικά με τη διάρκεια του παιχνιδιού και παρόλο που ο Bacharov δεν έδωσε την ακριβή διάρκεια αλλά μας έδωσε μια ιδέα για το τι μπορουμε να περιμένουμε. Κατέστησε σαφές ότι το Stalker 2 θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με εκατοντάδες ώρες περιεχομένου.

Σύμφωνα με τον Bacharov, το Stalker 2 θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με εκατοντάδες ώρες περιεχομένου. Ακόμα κι αν θέλετε απλώς να κάνετε τις κύριες αποστολές του παιχνιδιού, θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά όπως λέει ο Bacharov, εάν ασχοληθείτε με την εξερεύνηση και όλο το προαιρετικό δευτερεύον περιεχόμενο που προσφέρει το παιχνίδι, μπορείτε να περάσετε εκατοντάδες ώρες παιχνίδιου.

"Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ακόμα κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε μόνο την κύρια αποστολή. Εκατοντάδες ώρες μπορούν να περάσουν αν θέλετε να κάνετε περισσότερες εξερευνήσεις και πλευρικές αναζητήσεις."

 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Bacharov μας είπε επίσης ότι το Stalker 2 είναι αποκλειστικό επόμενης γενιάς, επειδή το παιχνίδι θα ήταν "αδύνατο να εκτελεστεί" σε υλικό επόμενης γενιάς. Πλησιάζων. Ο τίτλος βρίσκεται σε εξέλιξη για το Xbox Series X / S και PC και αυτή τη στιγμή το GSC Game World δεν σχεδιάζει να φέρει το παιχνίδι στο PS5. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.