Η The Coalition εργάζεται σε ολοκαίνουρια IP που ενδεχομένως σχετίζονται με το Star Wars(ΦΗΜΗ)

Published on 4 May 2021 at 20:05

Σήμερα φαίνεται να κυκλοφορούν κάποια ενδιαφέροντα νέα για την The Coalition , ότι θα μπορούσε να παραδώσει ένα νέο IP, παράλληλα με μια νέα δόση Gears.

Η τελευταία φήμη προέρχεται από τον Jeff Grubb, ο οποίος στο τελευταίο επεισόδιο του The Game Mess Show, ανέφερε ότι «άκουσε φήμες» ότι η The Coalition εργάζεται σε ένα μυστηριώδες project. Ήδη είναι γνωστό ότι το στούντιο βοηθά στην ανάπτυξη του Halo Infinite, μαζί με μια νέα καταχώρηση για το Gears, αλλά ο Grubb ανέφερε επίσης ότι το στούντιο εργάζεται σε ένα νέο IP. Μια πιθανή φήμη που άκουσε είναι ένα παιχνίδι που σχετίζεται με το σύμπαν του Star Wars, αλλά αυτό δεν μπορεί να το πει με σιγουριά.+

"Η Coalition το στούντιο πίσω από το Gears,  είναι απασχολημένο. Δουλεύουν στο Halo, βοηθούν και στο Halo Infinite. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα έργα στα οποία η Coalition συμβάλλει σημαντικά. Η Coalition ετοιμάζει επίσης, φυσικά το επόμενο παιχνίδι Gears , φυσικά θα το κάνουν αυτό. Αλλά η Coalition εργάζεται επίσης σε ένα τρίτο τίτλο  και πιθανότατα είναι ένα νέο IP.

Τώρα, έχω ακούσει φήμες από την Coalition ότι θα μπορούσε να είναι κάτι από Star Wars, αλλά δεν κατάφερα να το επιβεβαιώσω και αυτές είναι φήμες που έχουν σκάσει σε μερικά διαφορετικά μέρη, οπότε είναι δύσκολο να τις διερευνήσω. Βασικά, δεν θα στοιχηματίσω σε αυτό. [...] Αλλά, η Coalition δουλεύει σε ένα τρίτο IP, οπότε θα δούμε τι θα προκύψει. Πιθανότατα είναι αρκετά μακριά, και αν θα κυκλοφορήσει πριν από το νέο Gears, δεν το ξέρω. Ίσως είναι στη φάση του πρωτοτύπου, αλλά σκέφτονται κάτι νέο. "

Φαίνεται πως ό,τι κι αν είναι, είναι ακόμα πολύ νωρίς. Εάν σχετίζεται με το Star Wars, η Coalition θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν τίτλο σε αυτό το franchise. Ίσως κάτι παρόμοιο με το Republic Commando; Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ήταν υπέροχο να δούμε την ομάδα να απλώνει τα φτερά της περισσότερο και να βλέπει τη δυναμική της και εκτός Gears.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             by Voodo Vale & Boltok Bill


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.