Δεν έχει παραιτηθεί από την ιδέα για να δεί το xCloud σε άλλες κονσόλες αναφέρει σε ένα email ο Phil Spencer.

Published on 5 May 2021 at 07:55

Η δικαστική διαμάχη της Apple με την Epic Games είναι ένας πραγματικός σεισμός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Ενώ η πρόθεση των δημιουργών της Unreal Engine δεν ήταν παρά να αποδείξει ότι το Apple Store θα ήταν βιώσιμο χωρίς τα τρέχοντα έξοδα, οι δικαστικές διαδικασίες προσφέρουν πολλές σημαντικές πληροφορίες.

Χθες μάθαμε τι πλήρωσε η Epic Games σε μερικούς από τους προγραμματιστές για τα δωρεάν παιχνίδια στο Epic games Store, καθώς και τα κέρδη του Fortnite μεταξύ 2018 και 2019, τα οποία ανήλθαν σε 9 δισεκατομμύρια δολάρια. Και καθώς προχωρά η διαδικασία, τόσο περισσότερα νέα ανακαλύπτουμε για το τοπίο της βιομηχανίας.

Σε πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από το The Verge, μάθαμε ότι, τον τελευταίο χρόνο, ο Phil Spencer είχε αρκετές συνομιλίες με τον Tim Sweeney, ιδρυτή των Epic Games, στις οποίες το αφεντικό του Xbox διαβεβαίωσε ότι δεν είχε ακόμη παραιτηθεί από την ιδέα για να δούμε το xCloud σε άλλες κονσόλες.

Από τότε που το xCloud ανακοινώθηκε πριν από πολύ καιρό, φάνηκε σαφές ότι ο στόχος του Spencer ήταν να δει την υπηρεσία σε άλλες κονσόλες, κάτι που έχει φημολογηθεί πολλές φορές, ειδικά με  πρωταγωνιστή το Nintendo Switch. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, η Nintendo έκλεισε την πιθανότητα να δούμε οποιαδήποτε υπηρεσία ροής στην κονσόλα της.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες σχετικά με τον υπέροχο Ν ήταν μετά τις συνομιλίες μεταξύ του Spencer και του Sweeney, αν και θα πρέπει να δούμε αν αυτό θα είναι αρκετό για να τερματίσει το όνειρο του αφεντικού του Xbox να δει το xCloud σε άλλες κονσόλες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.