Η Iron Galaxy δεν θα έλεγε όχι για ένα νέο Killer Instinct.

Published on 7 May 2021 at 16:34

Το Killer Instinct κυκλοφόρησε στο Xbox One το 2013 και έλαβε τρεις ολόκληρες seasson νέων χαρακτήρων και υποστήριξη μετά την κυκλοφορία. Ωστόσο, τώρα έχουν εμφανιστεί νέα σχετικά με το Killer Instinct, αφήνοντας τους θαυμαστές να αναρωτιούνται αν η σειρά θα επιστρέψει.

Η σειρά Killer Instinct ξεκίνησε το 1994 και δημιουργήθηκε από την Rare Studios, η οποία τώρα ενημερώνει συνεχώς το ανοιχτό κόσμο του πειρατικού παιχνιδιού Sea of Thieves. Το Killer Instinct του 2013 έφερε μια αναζωογόνηση στη σειρά που δημιούργησε μια αφοσιωμένη κοινότητα γύρω από τη συνδυαστική κεντρική δράση του παιχνιδιού και το διαφορετικό καστ των χαρακτήρων που διατηρείται χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου κομματιού του νέου περιεχομένου για το παιχνίδι.

Τώρα, σε μια συνέντευξη με το Segment Next, ο προγραμματιστής της δεύτερης και τρίτης σεζόν περιεχομένου για το Killer Instinct, Iron Galaxy, δήλωσε ότι θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να εργαστούν σε έναν άλλο τίτλο της σειράς. Η δήλωση προέρχεται από τον Γενικό Διευθυντή Shekhar Dhupelia, ο οποίος λέει ότι το στούντιο αγαπούσε στο να εργάζεται για το Killer Instinct και ότι λατρεύει να βλέπει τη συνεχή υποστήριξη του παιχνιδιού που έχει οδηγήσει σε πράγματα όπως τα τουρνουά Twitch που οργανώνονται για να προσπαθήσουν να αναζωογονήσουν το Killer Instinct. Η Dhupelia συνεχίζει ακόμη και να λέει ότι η εταιρεία εξακολουθεί να λαμβάνει μηνύματα σχετικά με το παιχνίδι σε καθημερινή βάση μέσω των κοινωνικών μέσων.

Είναι ενδιαφέρον ότι πρόσφατα κυκλοφόρησαν ειδήσεις ότι το Xbox θέλει έναν νέο τίτλο Killer Instinct, αλλά είχε δυσκολίες να βρει ένα στούντιο πρόθυμο να εργαστεί σε αυτό, αλλά δεν είναι σαφές εάν πλησίασε το Iron Galaxy .Η Iron Galaxy έχει επίσης έναν νέο τίτλο στα έργα για το Xbox Series X / S και το PlayStation 5, όταν τα τελευταία χρόνια η εταιρεία συνέχισε να εργάζεται σε Switch ports για παιχνίδια όπως το Diablo 3 και το Skyrim. Η εταιρεία λέει ότι θα έχει περισσότερα νέα για να ανακοινώσει σχετικά με τον νεότερο τίτλο της αργότερα φέτος.

Πολλοί θαυμαστές ελπίζουν ότι το Killer Instinct θα επιστρέψει στο Xbox Series X / S, και ενώ δεν έχουν επιβεβαιωθεί νέα, υπάρχει σίγουρα ακόμα ελπίδα. Το φετινό καλοκαίρι φιλοξενεί πολλά συνέδρια στη βιομηχανία παιχνιδιών και μεγάλες εκδηλώσεις όπως το E3 και το Summer Games Fest, υπάρχει ελπίδα ότι οι θαυμαστές θα δουν λίγο το μέλλον του Killer Instinct κάπως σύντομα. Εάν όχι, ίσως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον επόμενο τίτλο του Iron Galaxy ως μέρος μιας από αυτές τις εκδηλώσεις επίσης. Εάν η σειρά δει μια επιστροφή στη νέα γενιά κονσόλων Xbox, θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εκμεταλλεύεται το νέο υλικό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.