Σχεδόν 30 χρόνια μετά μια συνέχεια στο Flashback του 1992 βρίσκεται στο δρόμο.

Published on 6 May 2021 at 08:55

Σε μια  ανακοίνωση - έκπληξη το κλασικό Flashback του 1992 αποκτά συνέχεια. Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι τεχνικά ήδη έλαβε μια συνέχεια το 1995, γνωστό ως Fade to Black. Παρ 'όλα αυτά, μια ολοκληρωμένη αριθμημένη συνέχεια βρίσκεται στο δρόμο της.

Πολύ λίγα είναι γνωστά για το έργο αυτή τη στιγμή και λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2022 για να σηματοδοτήσει την 30η επέτειο του αρχικού παιχνιδιού. Ο 16-bit sci-fi platformer κέρδισε ένα τεράστιο κοινό από τους θαυμαστές, με ένα remake να εμφανίζεται ακόμη και στο Xbox 360 το 2013. Αλλά τελικά, απέτυχε να φτάσει στα ίδια επίπεδα με το πρωτότυπο.

Ο προγραμματιστής Microids θα συνεργαστεί με τον αρχικό δημιουργό του παιχνιδιού, Paul Cuisset, ο οποίος είπε σε ένα δελτίο τύπου ότι «είναι μια ιδέα που είχε για πολύ καιρό».

"Η ανάπτυξη μιας συνέχειας στο Flashback είναι μια ιδέα που είχα εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορώ να περιμένω από τους παίκτες να ανακαλύψουν τις νέες περιπέτειες του Conrad B. Hart, ενός χαρακτήρα που δημιουργήθηκε πριν από σχεδόν 30 χρόνια. H συνέχεια στοχεύει πραγματικά να ευχαριστήσει τους οπαδούς του πρωτότυπου τίτλου ενώ ελκύει όλους τους παίκτες με αδύναμο σημείο για φουτουριστικά παιχνίδια. "

Ο μέσος όρος του remake είχε βαθμολογία Metacritic 50, απέτυχε να επικαλεστεί αυτό που έκανε το πρωτότυπο ξεχωριστό για πολλούς κριτικούς. Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα καταφέρει να συλλάβει μερικη από την μαγεία του 1992 με εκσυγχρονισμένο τρόπο. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.