Η Epic προσπάθησε να πείσει τη Microsoft να κάνει το Xbox Live δωρεάν για τους Free to Play τίτλους.

Published on 6 May 2021 at 16:28

Μια ακόμη μέρα στην δίκη της Epic Games εναντίον της Apple όπου έδωσε νέες αποκαλύψεις που επηρεάζουν ολόκληρη τη βιομηχανία παιχνιδιών γενικά και ειδικότερα αυτη την φορά το Xbox Αν μάθαμε χθες ότι ο Phil Spencer διαβεβαίωσε τον Tim Sweeney ότι δεν είχε σταματήσει να θέλει το xCloud σε  άλλες πλατφόρμες, σήμερα μάθαμε ότι η Epic προσπάθησε να πείσει τη Microsoft να κάνει το Xbox Live δωρεάν στα Free to play παιχνίδια.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 5 Αυγούστου 2020, ο Sweeney έγραψε, "Πριν από πολύ καιρό, μιλήσαμε αισιόδοξα για την πιθανότητα του δωρεάν Xbox Live στα Free to play παιχνίδια ... Εάν αυτό έρχεται, σκεφτείτε να συγχρονίσετε το πρόγραμμα με την κυκλοφορία της σεζόν 14 στις 8 / 27. "

Σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Sweeney σημείωσε επίσης ότι η αντιδικία  του με την Apple θα ήταν καλό για το Xbox, γράφοντας, "Η Epic έχει ορισμένα σχέδια για τον Αύγουστο που θα προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία να επισημάνουν την αξία των κονσολών και των υπολογιστών, σε αντίθεση με τις πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας και να ενσωματώσουν νέους χρήστες (κονσόλας). Παρόλο που δεν μπορώ να μοιραστώ λεπτομέρειες με τρίτους αυτήν τη στιγμή, σας δίνω την ασφάλεια της Epic ότι οι προσπάθειές μας θα είναι θετικές και θα υποστηρίζουν το Xbox την Microsoft και τα Windows. "

Επιπλέον, σε ένα νέο email με ημερομηνία 7 Αυγούστου, ο Sweeney υποσχέθηκε στον Spencer ότι θα "απολαύσει την επόμενη παράσταση πυροτεχνημάτων", την οποία το δικαστήριο "έπαιξε" κάπως γοητευτικά ως αναφορά στην έναρξη της νέας μεθόδου πληρωμής της Epic.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το γεγονός ότι το Fortnite είναι δωρεάν στο Xbox υπήρξε μια μεγάλη κίνηση για τα συμφέροντα της Epic Games, και βλέποντας την αντίστοιχη προώθηση που έκανε η εταιρεία μήνες πριν από αυτήν την ανακοίνωση, δείχνει ότι η εταιρεία έκανε μεγάλη εκστρατεία εναντίον της Apple.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.