Το Witcher 3 στις κονσόλες επόμενης γενιάς θα μπορεί να επιτρέπει τη χρήση mods.

Published on 10 May 2021 at 08:26

Η CD Projekt RED ανακοίνωσε πέρυσι ότι το The Witcher 3 θα φτάσει στο Xbox Series X | S το 2021. Και τώρα φαίνεται ότι μπορούμε να κάνουμε χρήση των PC mods. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταφορά στην επόμενη γενιά του παιχνιδιού εξακολουθούν να είναι σπάνιες και ο Πολωνός προγραμματιστής δεν μας έχει πει ακόμα τι είδους ενημερώσεις πρέπει να περιμένουμε. Αλλά φαίνεται ότι ορισμένες από αυτές τις ενημερώσεις θα συμπεριληφθούν σε συνεργασία με μέλη της κοινότητας mod του παιχνιδιού.

Το πρώτο πράγμα που ανακάλυψε ήταν η συνεργασία με τον Halk Hogan, δημιουργό του έργου The Witcher 3 HD Reworked, ο οποίος δημοσίευσε πρόσφατα ότι είχε επικοινωνήσει πρόσφατα με την CDPR και ότι είναι "πολύ πιθανό" ότι το έργο του στα mod θα συμπεριληφθεί στο την επόμενη γενιά/ενημέρωση του παιχνιδιού, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Η CD Projekt RED επιβεβαίωσε σε δήλωση προς την σελίδα  Kotaku ότι παρόλο που δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με κανέναν, ο προγραμματιστής βρίσκεται σε συνομιλία με δημιουργούς διαφόρων mod του υπολογιστή. Ακόμα δεν επιβεβαίωσε εάν οι δημιουργοί θα αποζημιωθούν και θα πιστωθούν για τη συνεισφορά τους, εάν υπήρχε τέτοια συνεισφορά.

"Εκτός από τις δικές μας προσπάθειες ανάπτυξης στην έκδοση επόμενης γενιάς του The Witcher 3: Wild Hunt για Xbox Series X | S, PlayStation 5 και PC, είμαστε επίσης σε συνομιλίες με δημιουργούς διαφόρων mods που έχουν κυκλοφορήσει για το παιχνίδι του 2015"

Οι μόνες κονσόλες όπου θα ήταν διαθέσιμες οι λειτουργίες PC του Witcher 3: Wild Hunt θα ήταν το Xbox SeriesX | S και PS5, όπου το παιχνίδι θα επωφεληθεί επίσης από σχεδόν στιγμιαίους χρόνους φόρτισης (μεταξύ άλλων). Αυτή η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.