Το Final Fantasy VII Remake Intergrade θα είναι επίσης αποκλειστικό Sony.

Published on 8 May 2021 at 15:14

Αν ελπίζατε, όπως και εμείς, ότι το Final Fantasy VII Remake θα μπορούσε να κατευθυνθεί στο Xbox τώρα που τελειώνει η συμφωνία αποκλειστικότητας με τη Sony για όλο το χρόνο, τότε προετοιμαστείτε. Το επερχόμενο Final Fantasy VII Remake Intergrade, μια επερχόμενη εκτεταμένη έκδοση του βασικού παιχνιδιού, έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι είναι αποκλειστικό για το PlayStation 5 για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ένα τελευταίο τρέιλερ για το παιχνίδι κυκλοφόρησε και πολλοί θαυμαστές ήλπιζαν να ακούσουμε κάτι για την κυκλοφορία του Xbox στο εγγύς μέλλον. Δυστυχώς στο τέλος του τρέιλερ αποκαλύπτει ότι θα είναι  PlayStation 5 Console Exclusive, με μια δήλωση ότι συνδέεται με το σύστημα για τουλάχιστον έξι μήνες.

Φυσικά, αυτό δεν επιβεβαιώνει πλήρως ότι δεν θα κυκλοφορήσει μια έκδοση Xbox. Αλλά είναι πολύ πιθανό ότι αυτό υποδηλώνει ότι δεν θα δούμε το Final Fantasy VII Remake στο Xbox φέτος, καθώς περιμένουμε ότι η Square Enix θα φέρει κατά πάσα πιθανότητα την πλήρη έκδοση (αλλά μπορεί και να μην έρθει).

Εάν είναι πιθανό να ακούσουμε κάτι ίσως να είναι στην E3. Η Square Enix επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι θα παρευρεθεί και η εταιρεία φαίνεται να έχει καλή σχέση με τη Microsoft. Μόλις πρόσφατα είχαμε τον ερχομό του Dragon Quest Builders 2, οπότε ελπίζουμε ότι το Final Fantasy VII Remake είναι σε εξέλιξη .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.