Η Bethesda Game Studios προσλαμβάνει για έναν «Ανώνυμο τίτλο»

Published on 8 May 2021 at 20:50

Η Bethesda Game Studios είναι επί του παρόντος απασχολημένη στη δουλειά για τα επερχόμενα Starfield και The Elder Scrolls VI - για να μην αναφέρουμε τη συνεχή υποστήριξη για το Fallout 76 - αλλά φαίνεται ότι η ομάδα έχει και κάτι άλλο στα έργα.

Μια νέα λίστα εργασιών από τον προγραμματιστή αναζητά έναν εξειδικευμένο Server Engineer για να "βοηθήσει στη δημιουργία και βελτίωση συστημάτων για έναν αιφνιδιαστικό τίτλο", και φροντίζει επίσης να αναφέρει ότι η BGS έχει "κληρονομιά δημιουργίας παιχνιδιών AAA".

"Η Bethesda Game Studios αναζητά έναν καταρτισμένο  Server Engineer για να βοηθήσει στη δημιουργία και τη βελτίωση συστημάτων για έναν αιφνιδιαστικό τίτλο. Ελάτε να συμμετάσχετε στην έμπειρη ομάδα προγραμματιστών μας που έχουν κληρονομιά δημιουργίας παιχνιδιών AAA. Αυτή είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να συνεργαστείτε με μερικούς από τους καλύτερους ανθρώπους στη βιομηχανία παιχνιδιών. "

Πριν ξεκινήσει καθε εικασία, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δουλειά αναφέρεται ότι βρίσκεται στο Ώστιν Τέξας - το σπίτι της ομάδας που έχει εργαστεί στο Fallout 76 (και όχι στο Starfield ή στο The Elder Scrolls VI), καθώς επίσης βοηθά στην υποστήριξη πολλών παικτών για το DOOM 2016, επομένως αυτή η συγκεκριμένη δουλειά θα μπορούσε να σχετίζεται με multiplayer τίτλο.

Παρόμοιες καταχωρίσεις θέσεων εργασίας αναφέρθηκαν τον Νοέμβριο του 2020 τόσο στο Ώστιν όσο και στο Μόντρεαλ, αν και είναι άγνωστο αν σχετίζονται με το ίδιο έργο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.