Τα οφέλη της Microsoft και του Xbox είναι πολύ κοντά στη Nintendo

Published on 8 May 2021 at 23:00

Υπάρχει πάντα μια μεγάλη συζήτηση γύρω από τον λεγόμενο "console war" (λίγο ανόητο διάλογο, το οποίο μπορούμε να πούμε). Αυτό αντιμετωπίζεται συχνά από διαφορετικές οπτικές γωνίες και μία από αυτές περιστρέφεται πάντα γύρω από τα οφέλη των κύριων εταιρειών που είναι αφιερωμένες στην κατασκευή κονσολών: Sony, Nintendo και Xbox.

Οι εταιρείες συχνά είναι αρκετά προσεκτικοί σχετικά με τα ακριβή δεδομένα των διαφορετικών πωλήσεών τους, τόσο υλικού όσο και λογισμικού. Εάν παρακολουθήσετε λίγα νέα από τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, θα γνωρίζετε ότι πραγματοποιείται μια δίκη μεταξύ της Epic Games και της Apple και αποκαλύπτουν πολλές ακριβείς πληροφορίες για τις πωλήσεις και τα κέρδη, συμπεριλαμβανομένων των Xbox και Microsoft.

Παρόλο που τα δεδομένα που μπορείτε να δείτε παρακάτω αντιστοιχούν στο 2019, η αλήθεια είναι ότι μας δίνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για το πώς πάει η Microsoft στην πορεία των πωλήσεων. Όπως επισημαίνει το ακόλουθο tweet, η Microsoft και η Nintendo είχαν πολύ παρόμοια οφέλη, αν και οι δύο έμειναν πολύ μακριά από τον μεγάλο νικητή, τη Sony.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Microsoft πούλαει το υλικό της χωρίς κέρδος, σε αντίθεση με τη Nintendo, η οποία είχε κάποιο όφελος από το υλικό, οπότε αυτή η ομοιότητα εσόδων δεν θα ήταν τόσο μεγάλη στην πραγματικότητα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.