Σύντομα θα μπορούσαμε να δούμε ένα νέο τρέιλερ για το Halo Infinite

Published on 9 May 2021 at 20:34

Από την επίσημη παρουσίαση του παιχνιδιού τον μήνα περασμένο Ιούλιο , το Halo Infinite δεν έχει εμφανιστεί ξανά στο κοινό, μια απόφαση ίσως υποκινούμενη από τις σκληρές κριτικές που έκαναν οι χρήστες σχετικά με το  παιχνίδι που είδαμε για το παιχνίδι αλλά και ένα αποτέλεσμα μακρία από αυτό που αναμενόταν για τη νέα δόση του franchise.

Ωστόσο, παρόλο που η εταιρεία δεν έχει δείξει ξανά νέα βίντεο από το Halo Infinite, μοιράζεται νέες εικόνες και νέες πληροφορίες από το παιχνίδι, όπως αυτές που σχετίζονται με το σύμπαν του όπου θα μπορούσαμε να δούμε κάποιες φωτογραφίες πιθανώς τραβηγμένες από τον τίτλο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η κατάσταση θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει. Ο Joseph Staten, μέλος της 343 Industries, μοιράστηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter μια εικόνα στην οποία μπορούμε να δούμε πολλές διαδοχικές ακολουθίες, οι οποίες πιθανώς θα σχετίζονται με ένα νέο τρέιλερ Halo Infinite.

Ούτε η Microsoft ούτε η 343 Industries μίλησαν για το πότε θα μπορούσαμε να δούμε ένα νέο τρέιλερ Halo Infinite, αν και μπορούμε να περιμένουμε μέχρι την  E3 2021 για να δούμε το παιχνίδι να κινείται ξανά . Με την άφιξη αυτού του νέου τρέιλερ, αναμένεται ότι, εκτός από την τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού, η Microsoft θα μοιραστεί την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite, η οποία πιθανώς θα είναι αργότερα φέτος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.