Η Microsoft υποτίθεται ότι αγόρασε χρόνο διαφήμισης για το Starfield το 2021.(ΦΗΜΗ)

Published on 11 May 2021 at 12:05

Έχουν υπάρξει πολλές εικασίες ήδη φέτος σχετικά με το αν το μυστηριώδες επερχόμενο παιχνίδι Starfield της Bethesda θα κυκλοφορήσει το 2021  ή ακόμη αν θα αποκαλυφθεί το 2021 αλλά άλλη μια φήμη σχετικά με αυτό εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με το Shpeshal_Ed του Xbox Era, όπως επισημαίνεται στο τελευταίο Xbox Era Podcast, η Microsoft έχει ήδη αγοράσει χρόνο διαφήμισης για το Starfield το 2021, υποδηλώνοντας (αλλά δεν το επιβεβαιώνει) ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει φέτος.

"Ο λόγος που πιστεύω ότι το Starfield [βγαίνει] το 2021 είναι επειδή η Microsoft έχει ήδη αγοράσει χρόνο διαφήμισης για αυτό. Για το 2021. Έτσι, γι 'αυτό πάντα έλεγα ότι νομίζω ότι είναι το 2021 ... Δεν αποτελεί εγγύηση για τίποτα, μην με παρεξηγείτε, είχαν κάνει προσφορές μάρκετινγκ για το Halo Infinite. "

"Εάν σκέφτεστε λογικά για το πότε θα αγόραζαν αυτήν την ώρα διαφήμισης, θα ήταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Επομένως, εάν αγοράζουν χρόνο διαφήμισης για να βγει ένα παιχνίδι το 2021, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τότε προφανώς πρέπει να γνωρίζουν για κάτι που δεν είμαστε. "

Υπήρξαν φήμες τους τελευταίους μήνες ότι το Starfield αναμένεται να κάνει τουλάχιστον κάποιο είδος εμφάνισης στην E3 τον επόμενο μήνα, αλλά μέχρι τώρα φαινόταν λίγο για το αν θα κυκλοφορήσει φέτος. Πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις συνεντεύξεις τύπου του Xbox και της Bethesda στο E3 για οποιαδήποτε επίσημη ένδειξη σχετικά με αυτό, αλλά εν τω μεταξύ, οι φήμες πιθανότατα θα συνεχιστούν καθώς πλησιάζουμε και πλησιάζουμε σε αυτήν την εκδήλωση


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.