Η Microsoft εργάζεται σκληρά για να διαθέσει απόθεμα από Xbox Series X|S.

Published on 13 May 2021 at 08:20

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές από την κυκλοφορία των Xbox Series X και Xbox Series S τον περασμένο Νοέμβριο σχετικά με τo θέμα διαθεσιμότητας που υπάρχει και στις δύο κονσόλες.

Το απόθεμα Xbox Series S σταδιακά σταθεροποιήθηκε, αλλά στην περίπτωση του Xbox Series X είναι πολύ πιο περίπλοκο για τι ακόμα και σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε μια μονάδα. Η Microsoft το γνωρίζει αυτό και έχει εξηγήσει ότι είναι ενθουσιασμένοι και εργάζονται πολύ σκληρά για να προσφέρουν περισσότερο απόθεμα και από τις δύο κονσόλες σε όλο τον κόσμο.

"Υπάρχει ακόμα μεγάλη ζήτηση και οι άνθρωποι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι για τις νέες κονσόλες. Έχουμε λάβει πολλά θετικά σχόλια για τις νέες κονσόλες. Οι επιλογές που κάναμε για τη δημιουργία του Xbox Series X και της S Series μας έκαναν ευτυχισμένους  με την κυκλοφορία και είναι ευχάριστο το γεγονός ότι οι θαυμαστές μας το έχουν δει ως ευκαιρία να λάβουν ένα προϊόν υψηλής αξίας.

Στη Microsoft θα θέλαμε πραγματικά να αυξήσουμε την διάθεση της κονσόλας, αλλά εργαζόμαστε σκληρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη κυκλοφορία όλων των εποχών και πιστεύω επίσης ότι είναι η ταχύτερη και ισχυρότερη κονσόλα που δημιουργήθηκε ποτέ και έχει μια φανταστική κυκλοφορία. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για Xbox Series X και S, αλλά στο μεταξύ θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όλες τις πλατφόρμες μας, ώστε να μπορείτε να έχετε όσες επιλογές μπορείτε να έχετε  μέχρι την πλήρως τη διάθεση για Xbox Series X και S."

Η Microsoft έχει ήδη εξηγήσει ότι ελπίζει να είναι σε θέση να σταθεροποιήσει το απόθεμα μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αλλά αυτή τη στιγμή είναι όλες εκτιμήσεις και στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσετε μια κονσόλα επόμενης γενιάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.