Η EA επιβεβαιώνει ότι το Battlefield 6 θα είναι Cross-Gen

Published on 12 May 2021 at 09:50

Παρόλο που υπήρχαν φήμες τον περασμένο μήνα ότι η επόμενη προσθήκη της EA στη σειρά Battlefield δεν θα υποστηρίζει παλαιότερες πλατφόρμες όπως το Xbox One, φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη της εταιρείας την Τρίτη, ο διευθύνων σύμβουλος της EA Andrew Wilson διευκρίνισε ότι το παιχνίδι θα έρθει σε πλατφόρμες "τρέχουσας γενιάς και επόμενης γενιάς", όπως Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Playstation 5 και PC.

"Το Battlefield θα είναι διαθέσιμο τόσο για την τρέχουσα γενιά όσο και για την επόμενη γενιά, όπως και οι αθλητικοί τίτλοι μας"

Ο Wilson αντιμετώπισε επίσης ανησυχίες σχετικά με το πώς συγκρίνονται οι τίτλοι "προηγούμενης γενιάς" με την επόμενη γενιά και σημείωσε πώς οι ομάδες της EA είναι σε θέση να αξιοποιήσουν το καλύτερο από τα συστήματα παλαιότερης γενιάς.

«Είχα τη μεγάλη τύχη να μεγαλώσω σε αυτήν την εταιρεία και να χτίζω παιχνίδια σε πολλές γενιές και νομίζω ότι όταν σκέφτεστε για την υποδομή μας γύρω από την ομάδα  Frostbite, τις ομάδες ψηφιακών υπηρεσιών και τις ομάδες παιχνιδιών μας, έχετε απίστευτη εμπειρία καλύτερα από τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς για να διασφαλίσουμε ότι ακόμη και όταν προχωράμε στην επόμενη γενιά, παίρνουμε όλο και περισσότερο από τις πλατφόρμες παλαιάς γενιάς, και έτσι αυτά τα παιχνίδια θα φαίνονται υπέροχα.

Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η EA αποκάλυψε επίσης ότι αυτό το νέο παιχνίδι Battlefield θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο. Ο Geoff Keighley το επιβεβαίωσε ξανά:


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.