Τα παιχνίδια του Steam ισως φτάσουν στο Xbox Series X | S και σε περισσότερες κονσόλες φέτος.

Published on 12 May 2021 at 16:58

Ο θρυλικός δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών Gabe Newell εμφανίστηκε πρόσφατα σε δημόσιο σχολείο στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που σχετίζονται με βιντεοπαιχνίδια.

Σε απάντηση σε μια ερώτηση που ρωτάει αν η Valve θα εξετάσει το ενδεχόμενο να φέρει παιχνίδια στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, είπε ότι οι θαυμαστές θα μπορούσαν ίσως να λάβουν μια ενημέρωση μέχρι το τέλος του 2021. Αυτή είναι η πλήρης αλλά σύντομη απάντησή του, μαζί με το βίντεο:

«Θα πάρετε μια καλύτερη ιδέα για αυτό μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους».

Τα τελευταία παιχνίδια που κυκλοφόρησε η Valve στις κονσόλες ήταν πίσω κατά τη διάρκεια της γενιάς Xbox 360 - συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως Left 4 Dead, Portal, Counter-Strike: Global Offense και The Orange Box.

Εάν η Valve έφερε μερικά από τα παιχνίδια της σε κονσόλες, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να κυκλοφορήσουν στο Xbox Series X | S - με τον Newell να παραδεχτεί πρόσφατα ότι προτιμά το Xbox Series X από το PlayStation 5.

Στην υπόθεση Epic εναντίον Apple, υπήρχαν επίσης ισχυρισμοί ότι ο Phil Spencer είχε συναντηθεί με τον Gabe Newell κατά καιρούς. Πιθανώς, αυτό ήταν πριν από τη μετεγκατάσταση του Newell στη Νέα Ζηλανδία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.