Το Event της E3 του Xbox & της Bethesda θα είναι σαν "Ένα μεγάλο show"

Published on 12 May 2021 at 18:58

Βρισκόμαστε τώρα μόλις ένα μήνα μακριά από την επιστροφή της E3 τον Ιούνιο του 2021, οπότε οι φήμες σχετικά με την εκδήλωση αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες εβδομάδες και αυτή η τελευταία αναφορά έρχεται από τον Jeff Grubb του Venture Beat στο Game Mess Show του.

Ο Grubb, ο οποίος συχνά παρουσιάζει πληροφορίες σχετικά με το Xbox, είπε στους οπαδούς ότι πιστεύει ότι το Xbox και η Bethesda θα συνδυάσουν ουσιαστικά το show τους στην E3 φέτος, μετά την πρόσφατη εξαγορά της εταιρείας από τη Microsoft:

«Στο παρελθόν έχω μιλήσει για το Xbox και την Bethesda και πώς το show τους E3 θα είναι ξεχωριστό, αλλά κάτω από την ίδια ομπρέλα και νομίζω ότι τις τελευταίες εβδομάδες αποφάσισαν να το κάνουν ακόμα πιο κοντά και να το κάνουν να μοιάζει περισσότερο σαν μια μεγάλη παράσταση.

Νομίζω ότι θα υπάρξει ακόμη πολύς σχεδιασμός που γίνεται  ελαφρώς χωριστά, αλλά όταν γίνει η παρουσιάσει στο κοινό, νομίζω ότι θα το νιώσουν περισσότερο  ότι εδώ είναι το τμήμα Xbox, εδώ είναι το τμήμα Bethesda  αλλά πρόκειται να πάμε από το ένα στο άλλο πολύ γρήγορα και θα αισθανθούμε σαν ένα μεγάλο πράγμα. "

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Xbox και η Bethesda ίσως σκέφτονται να συνδυάσουν εκπομπές, ειδικά αν το Starfield της Bethesda πρόκειται να αποτελέσει μεγάλο μέρος της εκδήλωσης του Xbox φέτος, κάτι που φαίνεται πολύ πιθανό έως τώρα.

Η Microsoft πιθανότατα θα βγει και θα επισημάνει τα σχέδια για την E3 του Xbox τις επόμενες εβδομάδες, οπότε δεν θα πρέπει να είναι πολύ καιρό έως ότου μάθουμε τι να περιμένουμε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.