Η Microsoft ξεκινά την γιορτή για τα 20 χρόνια του Xbox.

Published on 13 May 2021 at 22:45

Παρόλο που το πρώτο Xbox ανακοινώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το Νοέμβριο του 2000, η Microsoft πιστεύει ότι το ταξίδι του Xbox ξεκίνησε παγκοσμίως επίσημα το 2001. Γι 'αυτό το Xbox αρχίζει τώρα να γιορτάζει την 20η επέτειό του με εμπορεύματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα λάβουν μέρος από σήμερα έως τον επόμενο Νοέμβριο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Xbox Wire το έκανε γνωστό μέσω ενός συναισθηματικού άρθρου που δημοσιεύτηκε από τον Major Nelson, το οποίο εξετάζει τα μεγάλα ορόσημα του Xbox πριν από δύο δεκαετίες έως τώρα.

Για να φτάσει μέχρι εκείνη την ημερομηνία, η Microsoft  ξεκίνησε τον εορτασμό νωρίς, δίνοντας ένα πρώτο κύμα αντικειμένων για την 20η επέτειο στο Xbox Gear Shop, δίνοντας μια σειρά από wallpapers με θέμα την επέτειο και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η ομάδα έχει συμβουλεύσει τους θαυμαστές να εγγραφούν σήμερα στο Xbox FanFest για να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες για την 20η επέτειο FanFest, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών κληρώσεων και ψηφιακών εμπειριών.

Δεν είναι μόνο το αρχικό Xbox που γιορτάζει την 20ή επέτειό του το 2021 - το franchise Halo συμμετέχει επίσης στη διασκέδαση με την ομάδα της 343 Industries να το επισημαίνει στα κοινωνικά μέσα νωρίτερα σήμερα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.