Το "Omen" θα είναι το νέο παιχνίδι με θέμα τα βαμπίρ από Arcane Studios.

Published on 15 May 2021 at 21:15

Σύμφωνα με ορισμένες φήμες, η Arkane Studios θα εργαζόταν σε μια νέα IP. Οι προγραμματιστές των Dishonored και Prey επικεντρώνονται επί του παρόντος στο Deathloop, ένα παιχνίδι που θα δει πρώτα το φως στο PS5 και αργότερα θα έρθει στο Xbox. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν θα ήταν το μοναδικό υπό ανάπτυξη έργο από το στούντιο  καθώς μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη ένας νέος τίτλος το οποίο ίσως φτάσει το πρώτο εξάμηνο του 2022. Με όνομα "Omen" το νέο παιχνίδι από την Arkane Studios θα ανακάμψει το σκοτεινό θέμα που είναι  τυπικό για αυτό το στούντιο, αν και αυτή τη φορά θα προσφέρει μια ιστορία βαμπίρ κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Στο Resetera και στο Reddit κυκλοφορούσαν αυτές τις φήμες, επισημαίνοντας μια πιθανή παρουσία του κατά τη διάρκεια της E3 2021 της Microsoft. Όπως συνέβη τότε με το Ghostwire Tokyo ή το Deathloop, το Omen θα φτάσει παρέα με ένα τρέιλερ CGI για την παρουσίασή του. Ωστόσο, όπως προτείνεται στο Resetera, είναι επίσης δυνατό να συνοδεύεται και από στιγμιότυπα του παιχνιδιού δεδομένου πόσο κοντά είναι στην κυκλοφορία.

Αν και προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, αυτή η ιδέα ταιριάζει με τις φήμες για την αγορά της Paradox Interactive από τη Microsoft.Το συγκεκριμένο στούντιο έχει υπό εξέλιξη το Vampire: The Masquerade- Bloodlines 2. Σε κάθε περίπτωση, εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες, στην E3 2021 το παιχνίδι θα είναι παρόν. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.