Η InXile μας δίνει στοιχεία για το υπό ανάπτυξη παιχνίδι τους.

Published on 14 May 2021 at 15:42

Το μέλλον των Xbox Game Studios είναι αναμφίβολα λαμπρό και μεταξύ αυτών που μπορούμε να δούμε τώρα, την InXile να μας δίνει ενδείξεις για το επόμενο παιχνίδι που βρίσκεται υπό αναπτυξη. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, η Microsoft έχει πραγματοποιήσει ορισμένες σημαντικές εξαγορές, προσθέτοντας νέα στούντιο στα Xbox Game Studios. Μία από αυτές τις ομάδες είναι η InXile Entertainment.
Τώρα που το Wasteland 3 είναι ¨παρελθόν¨ οι φίλοι του στούντιο  είναι περίεργοι να μάθουν τι μπορεί να είναι το επόμενο εγχείρημα της inXile. Πολλοί πίστευαν ότι η ομάδα θα συνέχιζε να κάνει CRPG, ίσως ακόμη και το Wasteland 4, αλλά τώρα μας δίνει ενδείξεις για το αναπτυσσόμενο παιχνίδι τους όπου φαίνεται ότι θα έχουμε μια πολύ διαφορετική νέα κατεύθυνση από αυτό που τείνει το στούντιο όταν ήταν ακόμα ανεξάρτητο .

Η inXile μας δίνει ενδείξεις για το αναπτυσσόμενο παιχνίδι τους και το έκαναν μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter του στούντιο. Για αρχάριους, ο επίσημος λογαριασμός Xbox ρώτησε ποιο παιχνίδι πρέπει να παίζουν οι άνθρωποι. Σε αυτό η inXile απάντησε ότι εργάζονταν σε ένα νέο παιχνίδι που συνδυάζει το FPS και το RPG. Με άλλα λόγια, η υπόδειξη του inXile φαίνεται ότι εργάζεται σε ένα "νέο" έργο και ότι θα ένα μείγμα είναι ένα FPS και ένα RPG.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.