Η ΕΑ προσφέρει προσωρινή λύση σχετικά με το πρόβλημα του Mass Effect: Legendary Edition.

Published on 14 May 2021 at 19:42

Η κυκλοφορία του Mass Effect: Legendary Edition έλαβε χώρα σήμερα και πολλοί ήδη επανεξετάζουν ή γνωρίζουν την ιστορία του Shepard για πρώτη φορά. Ωστόσο, ο τίτλος της BioWare δεν έχει αποφύγει τα γνωστά θέματα κατά την αρχική κυκλοφορία το οποίο είναι συνήθεις φαινόμενο. Η Electronic Arts έχει πλέον προειδοποιήσει για προβλήματα με το Mass Effect: Legendary Edition στο Xbox, προσφέροντας μια προσωρινή λύση ενώ συνεργάζετε με τη Microsoft για να διορθώσει οριστικά και μόνιμα το σφάλμα που επηρεάζει το παιχνίδι με τη χρήση συγκεκριμένων συσκευών.

Όπως ανέφερε η EA στο επίσημο φόρουμ της, υπάρχει ένα πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή του Mass Effect: Legendary Edition στο Xbox One και στο Xbox Series X | S χρησιμοποιώντας αξεσουάρ όπως ασύρματα ακουστικά. Κάτι τέτοιο μπορεί ξαφνικά να κλείσει το παιχνίδι και να μας επιστρέψει στο κύριο μενού της κονσόλας. Η Electronic Arts συνιστά να μην χρησιμοποιείτε περιφερειακά αυτήν τη στιγμή, αν και σημειώνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με την αναπαραγωγή ενσύρματων ακουστικών. 

Εν τω μεταξύ, αυτή είναι η προσωρινή λύση για να παίξετε με ασύρματα ακουστικά που αντιμετώπισε η Electronic Arts αναζητώντας τη μόνιμη λύση:

  1. Βεβαιωθείτε ότι τα ασύρματα ακουστικά σας είναι αποσυνδεδεμένα.
  2. Εκκινήστε το Mass Effect Legendary Edition από το κύριο μενού του Xbox.
  3. Μόλις ξεκινήσετε (μην ενεργοποιήσετε ακόμα τα ακουστικά σας), επιλέξτε Mass Effect 1, 2 ή 3.
  4. Όταν βρίσκεστε στο κύριο μενού Mass Effect 1, 2 ή 3, μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά σας. Από εδώ και πέρα, θα πρέπει να λειτουργεί κανονικά.

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.