Το Everwild βρίσκεται σε εξέλιξη για 5 χρόνια

Published on 17 May 2021 at 19:36

Το επόμενο μεγάλο IP της Microsoft, που αναπτύσσετε από την Rare, έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή από την παρουσίασή του λόγω των προσεκτικών γραφικών του και του πιθανού θέματος που θα έχει. Με βάση τα λίγα που έχουν δείξει, όλοι πίστευαν ότι ο τίτλος ήταν σε εξέλιξη από το 2019, αλλά σύμφωνα με διάφορες λίστες θέσεων εργασίας, φαίνεται ότι το Everwild βρίσκεται σε εξέλιξη για πολύ περισσότερο, ακριβώς πριν από 5 χρόνια.

Μέσω του Twitter, ο χρήστης με το όνομα @monster_wer ερεύνησε λίγο περισσότερο για το κρυμμένο Everwild και διαπίστωσε ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2016, σύμφωνα με τις λίστες εργασιών Rare. Με αυτό το υπόβαθρο, είναι πιθανό ότι η Microsoft θα μπορούσε να μας δώσει ένα preview ή ένα τρέιλερ στην επόμενη E3, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών περιμένει για το τι θα είναι αυτό το μελλοντικό και ελκυστικό παιχνίδι.

Όπως μπορούμε να δούμε στο tweet, οι εικόνες δείχνουν ότι η Rare έψαχνε υπαλλήλους το 2016 για να δουλέψουν στον τίτλο, ειδικά στο re-production τμήμα. Επιπλέον, φαίνεται ότι μπήκε στο ενεργό στάδιο ανάπτυξης το 2019 (είναι ήδη 2 χρόνια). Αν και αρκετοί αναλυτές έχουν δηλώσει ότι το Everwild δεν έρθει σύντομα ίσως να δούμε όμως κάποια πρόοδο. Αρκετοί προγραμματιστές της Rare έχουν δηλώσει ότι το Everwild θα είναι ένα παιχνίδι που δεν θα έχουμε ξαναδεί, σχολιάζοντας ότι «είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι που έχει δημιουργηθεί». Ένας άλλος προγραμματιστής από την πλευρά του, ανέφερε λεπτομερώς ότι "είναι κάτι που ο κόσμος δεν έχει και δεν έχει ξαναδεί." Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, ειδικά στην E3, έχουμε κάποια νέα και ενημερώσεις σχετικά με την επόμενη μεγάλη IP της Microsoft.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.