Κυκλοφορούν φήμες ότι ο Tom Cruise πρωταγωνιστεί στο νέο παιχνίδι της Bethesda.

Published on 18 May 2021 at 15:32

Μια νέα φήμη του Starfield ισχυρίζεται ότι ο star του Hollywood Tom Cruise πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι.

Νωρίτερα σήμερα  μια αρκετά περίεργη φήμη άρχισε να κάνει τους γύρους στο Gred Leaks and Rumors subreddit. Σε μια συλλογή από φήμες του Starfield, είναι ο ισχυρισμός ότι ο σταρ του Hollywood Tom Cruise πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο διαστημικό παιχνίδι της Bethesda.

Εν ολίγοις, ο ισχυρισμός προέρχεται από τρεις αυτοαποκαλούμενους Starfield "insiders" όπου καθένας από αυτούς ισχυρίζεται ότι η Bethesda έχει προσλάβει τον Tom Cruise για το νέο τους παιχνίδι. Επιπλέον, οι εμπιστευτικοί επισημαίνουν το tweet του 2018 από τον λογαριασμό Twitter Bethesda Game Studios ακριβώς παρακάτω, ως μια υπόδειξη ότι ο ηθοποιός έχει πράγματι συνδεθεί για να πρωταγωνιστήσει στο νέο παιχνίδι.

Είναι ένας εξαιρετικά δυνατός ισχυρισμός. Ίσως η Bethesda να θέλει να κάνει σαν αυτό που έκανε ο Keanu Reeves για το Cyberpunk 2077 στην E3 2019; Φέρνοντας το αστέρι του Hollywood στη σκηνή για να αποκαλύψει τον ρόλο του στο παιχνίδι. Οπότε δεν είναι απολύτως αδιανόητο ότι μία εταιρία όπως η Bethesda δε θα μπορούσε να στρατολογεί ένα παρόμοιο ταλέντο του Hollywood για να προωθήσει το νέο της παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.