Το Starfield πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 (ΦΗΜΗ).

Published on 20 May 2021 at 08:33

Φαίνεται ότι οι φήμες και οι διαρροές του Starfield δεν έχουν τελειωμό. Μόλις πρόσφατα αναφέρθηκε ότι το παιχνίδι θα ήταν αποκλειστικό για Xbox και PC και τώρα φαίνεται ότι μπορεί να έχουμε μια ημερομηνία για το πότε θα μπορούσε να είναι αυτή η κυκλοφορία.

Ως μέρος ενός πρόσφατου Kinda Funny Gamecast, ο Blessing Adeoye Jr και οι συμμετέχοντες εικάστηκαν ότι το παιχνίδι θα μπορούσε πιθανότατα να κυκλοφορήσει το Q1 του 2022. Για να προσθέσουμε σε αυτό, ο insider Jeff Grubb αργότερα έγραψε στο Adeoye JR, σύμφωνα με πληροφορίες ότι επιβεβαίωσε ότι ήταν "σωστός" για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Starfield ".

Αρχικά, οι φήμες έλεγαν για  ένα παράθυρο κυκλοφορίας στην φετινή εορταστική περίοδο, με τον ίδιο ο Grubb να το προτείνει. Φαίνεται ότι τα σχέδια μπορεί να έχουν αλλάξει κυρίως λόγω της πανδημίας COVID-19 η οποία να ώθησε τον τίτλο λίγους μήνες πίσω στο Q1 2022.

Τόσο το Xbox όσο και η Bethesda πρόκειται να εμφανιστούν στην E3 τον επόμενο μήνα, με φήμες που σηματοδοτούν ότι οι δύο εταιρείες θα συνδυάσουν τις εκπομπές τους για να παραδώσουν «ένα μεγάλο σόου».


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.