Νέες διαρροές πληροφοριών για το Resident Evil 4 Remake

Published on 18 May 2021 at 21:23

Λίγα είναι γνωστά για το πολυαναμενόμενο Remake του Resident Evil 4. Η Capcom δεν ανακοίνωσε ποτέ επίσημα το Remake, αλλά το Διαδίκτυο "μιλάει" για αυτό και διαρροές κυκλοφορούν σχετικά με αυτήν τη νέα έκδοση. Σήμερα διέρρευσαν κάποιες λεπτομέρειες του Resident Evil 4 Remake και ο Dusk Golem, γνωστός κυρίως για διαρροές πληροφοριών σχετικά με το Resident Evil franchise σχολίασε αυτή τη διαρροή.

Σύμφωνα με τις διαρροές, η αρχή της παραγωγής του Resident Evil 4 Remake δεν ήταν τόσο πιστή στην τυπική έκδοση και η Capcom ήθελε κάτι μοναδικό με απλές αλλαγές που «θα βελτίωναν την εμπειρία». Επίσης γνωρίζει τις διαρροές και τις κριτικές που αφορούν το Resident Evil 3 Remake. Στην Capcom, το Resident Evil 4 Remake ονομάζεται "The Chainsaw Project". Προφανώς, η Sony προσπαθεί να φέρει το Resident Evil 4 Remake στο PS5  σαν αποκλειστικό παιχνίδι της κονσόλας μεταξύ 6 μηνών έως 1 έτους, αλλά ο Dusk Golem πιστεύει ότι αυτό δεν θα συμβεί και ακόμη περισσότερο για το το Resident Evil 4 που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο για τη νέα γενιά PC, PS5 και Xbox Seris X | S.

Η διαρροή προχωρά περαιτέρω και λέει ότι το Resident Evil 4 Remake θα διαθέτει κάμερα πρώτου και τρίτου προσώπου, για να ευχαριστήσει και τα δύο είδη του κοινού. Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι η Claire θα είναι παρούσα στο παιχνίδι, θα είναι οι ίδιοι ηθοποιοί από το Resident Evil 2 Remake για το Remake 4 και σε αυτήν την έκδοση, ο Leon έχει γενειάδα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.