Το Elden Ring δεν θα βρεθεί στο show του Xbox, ή ίσως και στην E3.(ΦΗΜΗ)

Published on 19 May 2021 at 08:32

Όλα όσα έχουμε μάθει Elden Ring φαίνεται να είναι στον αέρα. Είχαμε ένα τρέιλερ που διέρρευσε νωρίτερα μέσα στο χρόνο, και αργότερα ακολούθησε αυτό που φαινόταν σαν επιβεβαίωση μιας παγκόσμιας αποκάλυψης κατά τη διάρκεια του event του Xbox στην E3. Δυστυχώς όσα αναφέρουν δεν θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του Xbox Showcase και πιθανώς όχι στην E3.

Αυτό προέρχεται από τον insider της βιομηχανίας Jeff Grubb, ο οποίος ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου του The Game Mess Show. Στα σχόλιά του σχετικά με το Elden Ring έκανε την δήλωση ότι δεν θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του event του Xbox, γεγονός που τον οδηγεί να πιστεύει ότι πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί καθόλου στην E3. 

"Το Elden Ring δεν πρόκειται να είναι στο event του Xbox. Είμαι αρκετά σίγουρος για αυτό, και αν δεν είναι στο event του Xbox, είμαι λοιπόν αρκετά σίγουρος ότι δεν θα είναι καθόλου στην E3. Υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα. Εάν με ρωτούσατε ποια είναι η γνώμη μου, αυτό που νομίζω ότι πρόκειται να συμβεί είναι ότι δεν πρόκειται να είναι στην E3 καθόλου καθώς θα δεν είναι στο event του Xbox. "

Είναι απολύτως πιθανό αυτά τα σχόλια να είναι λάθος, καθώς η Bandai Namco έχει ήδη αποκαλύψει ότι θα είναι μέρος της E3. Ο Grubb ισχυρίζεται επίσης ότι το Hellblade 2 δεν θα εμφανιστεί, αν και δεν είναι τόσο σίγουρος όσο αφορά τον Elden Ring.

Το αν αυτές οι φήμες είναι αληθινές, θα αποκαλυφθούν σε λιγότερο από ένα μήνα. Η E3 πλησιάζει γρήγορα και πιθανότατα μπορούμε να περιμένουμε όλο και περισσότερες φήμες να εμφανιστούν τις επόμενες εβδομάδες. Δεν έχει μείνει πολύ καιρός μέχρι να δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος μπορεί να κάνει λάθος.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.