Η ανανέωση εμπορικού σήματος του Evil Within αναζωπυρώνει τις ελπίδες για νέα συνέχεια.

Published on 19 May 2021 at 12:12

 Όταν το franchise του Resident Evil περνούσε μια σκληρή εποχή ο τίτλος της Bethesda Evil Within γέμιζε ένα κενό που έμεινε πίσω. Είχαμε το πρώτο παιχνίδι στο Xbox Game Pass φέτος, καθώς και μερικές νέες νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στον τίτλο, αλλά τώρα μια ανακαλυφθείσα ανανέωση του εμπορικού σήματος μας δίνει ελπίδα ότι αυτό δεν είναι το τέλος της υποστήριξης.

Η εν λόγω ανανέωση έγινε στην πραγματικότητα τον περασμένο Αύγουστο που ανέφερε το εμπορικό σήμα ως "συνεχής χρήση" στο Trademarkia, το οποίο δείχνει ότι ο προγραμματιστής Tango Gameworks σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει. Τώρα, αυτό θα μπορούσε απλώς να είναι μια παραδοσιακή ανανέωση, αλλά ο ισχυρισμός της συνεχούς χρήσης μας δίνει κάποια ελπίδα ότι υπάρχουν σχέδια για μια νέα προσθήκη.

Η Microsoft απέκτησε την Tango Gameworks όταν απέκτησε την Bethesda νωρίτερα αυτό το έτος και με τη συνεχή επιτυχία των franchise τρόμου όπως το Resident Evil Village - που γιόρτασε την πώληση 3 εκατομμυρίων αντιγράφων το πρώτο Σαββατοκύριακο - δεν θα ήταν έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία θέλει να ρίξει αυτή η μαγεία στο οικοσύστημα του Xbox. Ενώ το πρώτο παιχνίδι ήταν στολίδι, η πολύ ανώτερη συνέχεια κατάφερε να προσφέρει μια αρκετά σημαντική εμπειρία τρόμου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.