Τα WB Games διαχωρίζονται λόγω της πώλησης / συγχώνευσης της WarnerMedia-Discovery της AT&T

Published on 20 May 2021 at 14:13

Το τοπίο στην ψυχαγωγία βρίσκεται στη μέση μιας μεγάλης αναταραχής, καθώς η AT&T ανακοίνωσε ότι διακόπτει το τμήμα WarnerMedia, το οποίο περιλαμβάνει τα Warner Bros., HBO, CNN και DC Comics, τα οποία στη συνέχεια θα συγχωνευθούν με το Discovery, το οποίο διαθέτει μεγάλα καλωδιακά κανάλια όπως το TLC, το HGTV και το Food Network. Ο νέος όμιλος πολυμέσων δεν έχει ακόμη όνομα, αλλά η AT&T θα κερδίσει 43 δισεκατομμύρια δολάρια από τη συμφωνία. Φυσικά, το κύριο ερώτημα για εμάς είναι - τι σημαίνει αυτό για την Warner Bros. Interactive;

Σίγουρα όλοι μας θα πιστεύαμε ότι το σύνολο του τμήματος βιντεοπαιχνιδιών της Warner Bros θα αποτελούσε μέρος της νέας συγχώνευσης Discovery, αλλά προφανώς, αυτό δεν ισχύει. Σύμφωνα με τους Stephen Totilo και Sara Fisher του Axios, η Warner Bros. Interactive διαχωρίζεται από τη συγχώνευση, με ορισμένα μέρη να παραμένουν στην AT & T.

Υπάρχουν επί του παρόντος 11 στούντιο κάτω από την "σκεπή" Interactive Entertainment Warner Bros (Avalanche Software, Monolith Productions, NetherRealm Studios, Rocksteady Studios, TT Games, WB Games Boston, WB Games Montreal, WB Games New York, WB Games San Diego, WB Games Los Angles και WB Games San Francisco). Αναφορές κυκλοφόρησαν πέρυσι ότι η AT&T θέλησε να ξεφορτώθει την WB Interactive, αλλά τελικά η πώληση σταμάτησε. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι μέρος της συγχώνευσης WB-Discovery και ποια θα παραμείνουν στην AT&T.

Ειλικρινά, η ιδέα της διάσπασης της Warner Bros. Interactive είναι παράξενη, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους επικεντρώνεται με βάση το WB IP. Είναι πολύ απίθανο ότι οποιαδήποτε στούντιο που εργάζονται επί του παρόντος σε εγκεκριμένα έργα WB (Avalanche, Rocksteady, TT Games, WB Games Montreal, WB Games Boston και τα διάφορα στούντιο υποστήριξής τους) δεν θα συμμετέχουν στη συγχώνευση. Αυτό ουσιαστικά αφήνει δυνητικά τις NetherRealm και Monolith Productions εκτος πλάνων. Φαίνεται ότι η συγχώνευση WB-Discovery ήταν κάπως βιαστική με πολλές λεπτομέρειες που πιθανόν να αποφασιστούν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.