Νέες διαρροές στην υπόθεση Apple vs Epic Games! Έρχεται το Xbox Game Pass στο Nintendo Switch;

Published on 19 May 2021 at 16:57

Η δίκη μεταξύ Apple και Epic Games συνεχίζει και μπορεί να έχει δώσει την ισχυρότερη ένδειξη ακόμα για την πιθανότητα του Xbox Game Pass ή του xCloud να έρθει στο υβριδικό Nintendo. Ο Stephen Totilo του Axios μοιράστηκε τις αγωγές που η Nintendo έχει κρύψει σε μεγάλο βαθμό επειδή αντανακλά ευαίσθητες ανταγωνιστικές πληροφορίες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Nintendo και της Microsoft.

Η κατάθεση ενός στελέχους συζήτησε τα σχέδια της Microsoft να φέρει το xCloud στο iOS,. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ακριβώς τι ειπώθηκε (μέχρι στιγμής), αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε σε ποιες διαπραγματεύσεις συμμετείχαν οι δύο εταιρείες και αν αυτό φέρνει τη δυνατότητα να δούμε το Xbox Game Pass στο Nintendo Switch πιο κοντά ή εάν αυτό στο το τέλος δεν έχει καν αναφερθεί.

Ο Totilo μοιράστηκε εικόνες των εγγράφων που αναρτήθηκαν στο Twitter. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και αν τα αναδιατυπωμένα μέρη αναφέρουν συζητήσεις σχετικά με το xCloud ή το Xbox Game Pass στο Nintendo Switch,δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε την κατάσταση αυτών των συζητήσεων. Τα σχόλια που μπορεί να έχουν κρυφτεί επειδή οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ή δεν έγινε ανακοίνωση.

Ωστόσο, είναι επίσης πιθανό ότι τα σχέδια δεν υλοποιήθηκαν και η Nintendo θα μπορούσε να αποκλείσει τα σχόλια για να εμποδίσει το ευρύ κοινό να δει ότι υπήρχαν τέτοιου είδους συζητήσεις. Εκτός από τα εμπόδια της εταιρείας να δει το Xbox Game Pass στο Nintendo Switch, υπάρχουν πολλές δυσλειτουργίες που θα το καθιστούσαν δύσκολο. Η πλατφόρμα θα χρειαζόταν μια σειρά παιχνιδιών ειδικά σχεδιασμένων για το Switch.

 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.