Η 343 Industries προσλαμβάνει ήδη προσωπικό για να εργαστεί σε μελλοντικά παιχνίδια Halo.

Published on 20 May 2021 at 19:04

Το Halo franchise υπήρξε ένας από τους θεμελιώδεις πυλώνες της Microsoft σε αυτά τα 20 υπέροχα χρόνια. Χάρη στις περιπέτειες του Master Chief που δημιούργησε η Bungie και συνέχισε η 343 Industries έχουμε δείξει ότι η ελπίδα δεν χάνεται και θα υπάρχει πάντα κάτι που αξίζει να αγωνιστούμε.

Όμως, παρά το γεγονός ότι μένουν ακόμη λίγους μήνες στους οποίους θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε το τέλος της τριλογίας, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Bonnie Ross προσλαμβάνει νέο προσωπικό, για να αναπτύξει νέα παιχνίδια προσανατολισμένα σε αυτό το υπέροχο έπος .

Αυτές οι πληροφορίες έχουν αποκαλυφθεί σε ένα tweet που δημοσιεύθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού. Σύμφωνα με την προσφορά εργασίας , ο προγραμματιστής έχει ανοίξει αρκετές περιόδους εγγραφής με τις οποίες θα είναι δυνατή η εργασία σε νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Η 343 Industries δεν έχει δηλώσει ποια θα είναι τα μακροπρόθεσμα σχέδιά της, αλλά είναι θέμα χρόνου πριν αποκαλυφθούν καθώς περνούν τα χρόνια και ο χάρτης πορείας του Halo Infinite έχει ολοκληρωθεί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.