Η Take-Two είναι ευχαριστημένη με την πορεία του Outer Worlds.

Published on 20 May 2021 at 20:52

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής του έκθεσης για το οικονομικό έτος 2021, ο εκδότης Take-Two, με τη φωνή του Διευθύνοντος Συμβούλου Strauss Zelnick, μίλησε για τα αποτελέσματα του The Outer Worlds, ενός  shooter RPG από την Obsidian Entertainment. Κυκλοφόρησε με την ετικέτα Private Division που υποδηλώνει ότι θα συνεχίσει την έκδοση αλλά και ότι θα είναι ένα μακροπρόθεσμο franchise. Αποδεικνύεται ότι το παιχνίδι ήταν πολύ επιτυχημένο και υπερέβη τις προσδοκίες πωλήσεων.

<<Είμαστε απίστευτα ικανοποιημένοι με το Outer Worlds. Τα DLC έλαβαν απίστευτη καλή υποδοχή και πιστεύουμε ότι το franchise είναι σε κορυφαία φόρμα. Θα είμαστε μέρος του franchise ανεξάρτητα από το μέλλον του.>>

Το franchise του Outer Worlds είναι προς το παρόν εγγεγραμμένο στο όνομα Obsidian Entertainment, οπότε στην πραγματικότητα ανήκει στη Microsoft (η οποία κατέχει την Obsidian). Η εμπιστοσύνη με την οποία ο Zelnick μίλησε για αυτό, ωστόσο, δημιουργεί αμφιβολίες ότι η Take-Two έχει μια ρήτρα που του δίνει ένα είδος προτίμησης στη δημοσίευση επιπλέον περιεχομένου και νέων επεισοδίων.

Το Outer Worlds είναι μια σχετικά φθηνή παραγωγή, η οποία ωστόσο πραγματοποίησε μεγάλες πωλήσεις, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία της Take-Two, καθιστώντας την εξαιρετικά κερδοφόρα. Είναι επίσης πιθανώς ένας από τους τίτλους με τις καλύτερες πωλήσεις της Obsidian (μεταξύ των πιο πρόσφατων).
Ενώ η Take-Two στην οικονομική έκθεση για το οικονομικό έτος 2021 πρότεινε ότι εξακολουθεί να έχει δικαιώματα για το franchise The Outer Worlds, φαίνεται ότι στην πραγματικότητα τα δικαιώματα δημοσίευσης βρίσκονται πλέον αποκλειστικά στα χέρια της Microsoft. Αυτό ειπώθηκε από έναν εκπρόσωπο του Private Division, με την ετικέτα της Take-Two που ασχολείται με τις AA και τις ανεξάρτητες παραγωγές, απαντώντας σε μια άμεση ερώτηση από τον Derek Strickland του TweakTown: «Στη συνέχεια η Obsidian και η Microsoft θα δημοσιεύσουν μελλοντικές επαναλήψεις franchise για να δουν πώς πρόκειται να πάνε. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.