Η κοινή παρουσία Xbox-Bethesda επιβεβαιώθηκε για την E3 2021.

Published on 20 May 2021 at 22:05

Ο επικεφαλής του Xbox Game Studios Matt Booty επιβεβαίωσε ότι η Xbox και η Bethesda θα φιλοξενήσουν κοινή παρουσία στην E3 τον επόμενο μήνα.

Οι χρήστες του Xbox περιμένουν με ανυπομονησία τι θα έχει το μέλλον για την πλατφόρμα από τότε που έγινε η αγορά της Bethesda πέρυσι. Έχουν κυκλοφορήσει φήμες σχετικά με το αν τα επερχόμενα παιχνίδια από τα στούντιο της Bethesda θα είναι αποκλειστικά και αν θα έρθουν στο Game Pass την πρώτη ημέρα. Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορεί να αποκαλυφθούν μόλις λίγες εβδομάδες από τώρα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής των Xbox Game Studios Matt Booty, το Xbox και η Bethesda θα πραγματοποιήσουν κοινή παρουσία στο φετινό E3. Ο Booty έδωσε το νέο κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro. Υπήρξαν φήμες ότι οι δύο θα φιλοξενούσαν ξεχωριστές αλλά ολοκληρωμένες εκδηλώσεις, ωστόσο, ο Booty έχει διευκρινίσει ότι η συμμετοχή στην E3 θα είναι ένα πλήρες crossover.

Ο Booty δεν μίλησε για το τι ακριβώς θα περιλάβει το "μενού" φροντίζοντας να μην αφήσει υποδείξεις για μελλοντικά έργα που θα μπορούσαν να προβληθούν την ημέρα. Μίλησε για το μέλλον της δημιουργικής ελευθερίας των Bethesda studios που έχει αποκτήσει απο το Xbox. Ο Booty επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει ανεπηρέαστος παρά την εξαγορά, προσθέτοντας ότι το Xbox δεν θα αγγίξει επίσης τις υπηρεσίες εκδόσεων της Bethesda

Αν και έχει προηγουμένως είχε δηλωθεί ότι τα επερχόμενα παιχνίδια της Bethesda θα αντιμετωπίζονται κατά περίπτωση όταν πρόκειται για αποκλειστικότητα. Ο επερχόμενος τίτλος Starfield φέρεται να είναι αποκλειστικός στην κονσόλα Xbox ενώ θα έρθει επίσης σε υπολογιστή. Εάν το επόμενο παιχνίδι Elder Scrolls έχει την ίδια μεταχείριση (αποκλειστικότητα) τότε μπορεί να υπάρξει πολλά μουρμουρητά.

Εκτός από το Elder Scrolls 6, το οποίο ελπίζουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, το Xbox πρόσφατα αποκάλυψε ότι εργάζεται σε νέες IP που κανείς δεν έχει ακούσει ακόμη. Συναρπαστικά πράγματα μπροστά για το Xbox όσον αφορά τις νέες κυκλοφορίες, κάτι που τα έχει απόλυτα ανάγκη. Τα Xbox Series X | S κυκλοφόρησε με σοβαρή έλλειψη αποκλειστικών, κάτι που δεν έχει ακόμη διορθωθεί. Φαίνεται ότι το Xbox σκοπεύει να ξεφορτωθεί αυτό το πρόβλημα μετά την απόκτηση της Bethesda , αλλά ελπίζουμε και σε νέα για το τι θα προκύψει από τη συγχώνευση αυτήν στήν E3.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.