Πιθανό να δούμε trailer στην E3 από το Avowed.(ΦΗΜΗ)

Published on 27 May 2021 at 12:25

Με τη συνέντευξη τύπου της Microsoft E3 2021 που φέρεται να λαμβάνει χώρα στις 13 Ιουνίου, υπάρχουν ήδη αρκετές προβλέψεις σχετικά με το τι θα εμφανιστεί και τι δεν θα εμφανιστεί. Το Avowed της Obsidian Entertainment , ένα πρώτο φανταστικό RPG βουτηγμένο στον κόσμο του Pillars of Eternity που μας αποκαλύφθηκε πέρυσι και πιστεύεται ότι θα λείπει από το event. Ωστόσο, σύμφωνα με τοn insider sponger στο ResetEra, αυτό δεν πρόκειται να συμβαίνει.

Απευθυνόμενοι σε δηλώσεις του Jeff Grubb του GamesBeat στο Twitch (περίπου 30:22) σχετικά με το ότι το Avowed δεν θα είναι στο E3, είπε: «Είμαι λίγο μπερδεμένος με τη δήλωση του Jeff ότι το Avowed εαν θα είναι έτοιμο για την E3, καθώς οι πληροφορίες που έχω είναι ότι «θα έχουμε ένα τρέιλερ για το μεγάλο μας παιχνίδι στηβ E3» και «το Avowed θα εμφανιστεί φέτος» και «το παιχνίδι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και πηγαίνει πλήρως σύμφωνα με το πρόγραμμα».

«Επίσης, δεν θέλω να υποθέσουμε τίποτα, καθώς ξέρω ότι ο Jeff έχει υπέροχο ρεκόρ - θα μπορούσε να σχετίζεται με το σχεδιασμό, αλλά το παιχνίδι είναι σε καλή κατάσταση και θα προβληθεί φέτος. Από τη συνομιλία ήμουν πεπεισμένος ότι θα ήταν ένα τρέιλερ παιχνιδιού για το E3. Τώρα είμαι πολύ μπερδεμένος. "

Φυσικά, είναι και πιθανό ότι τα σχέδια να έχουν αλλάξει και ότι ο τίτλος να μην εμφανιστεί. Ωστόσο, ο Sponger έχει ρίξει αρκετές λεπτομέρειες για το Avowed, συμπεριλαμβανομένου και του αναφερόμενου παραθύρου κυκλοφορίας του στα τέλη του 2022 / αρχές του 2023. Μίλησαν επίσης για  «πολύ, πολύ μεγάλα» boss fights, ενός συστήματος καιρού σε πραγματικό χρόνο και ενός συνόλου εργαλείων δημιουργίας που είναι αρκετά προηγμένο. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το E3 2021 για να δούμε αν όντως θα εμφανιστεί στην πραγματικότητα.

Η Avow βρίσκεται σε εξέλιξη για Xbox Series X / S και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.