Το Dragon's Dogma 2 πιθανόν να χρησιμοποιήσει την RE Engine.

Published on 26 May 2021 at 22:25

Η Capcom έχει μια εκπληκτική χρονιά σε πωλήσεις χάρη στο Resident Evil Village και Monster Hunter Rise, που έκανα τεράστια επιτυχία, και άφησαν το κοινό πολύ χαρούμενο. Καθώς πλησιάζει η E3 2021, υπάρχουν ήδη διαρροές και φήμες από όλες τις εταιρείες (και η Capcom δεν αποτελεί εξαίρεση) καθώς σύμφωνα με φήμες  το Dragon's Dogma 2 θα χρησιμοποιούσε την μηχανή γραφικών .

Η φήμη προέρχεται από τον εμπιστευτικό Dusk Golem, γνωστό για το ότι έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με το franchise Resident Evil. Οι πληροφορίες έχουν ειπωθεί σε ένα tweet, όπου προτείνει ότι οποιοδήποτε παιχνίδι Capcom που δεν είναι θύρα, remaster ή παιχνίδι που χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη μηχανή γραφικών, θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών RE Engine.

Η Capcom έχει ήδη αποδείξει πόσο καλά βελτιστοποιημένη είναι η RE Engine και οπτικά είναι μια απόλαυση, οπότε είναι φυσιολογικό ότι η Capcom θέλει να πιέσει περισσότερο τις δυνατότητες της δίκης της μηχανής γραφικών  όπως έχουμε ήδη δει με το Devil May Cry V ή στο πιο πρόσφατο Resident Evil. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.