Το αφεντικό της Gearbox μας λέει για νέο Bordelands.

Published on 1 June 2021 at 19:55

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το αφεντικό της Gearbox, Randy Pitchford, έδωσε ένα «μεγάλο» νέο παιχνίδι Borderlands που μοιάζει με το Borderlands 4. Τώρα ο Pitchford teaseαρει για άλλη μια φορά για το επόμενο παιχνίδι Borderlands που ετοιμάζεται για το PS5 και το Xbox Series X. Ο Pitchford δεν αναφέρει το όνομα Borderlands 4, αλλά δεν είναι σαφές τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από ένα spin-off, αλλά αυτό δεν ταιριάζει πραγματικά με το προηγούμενο teaseαρισμα.

Αν δεν είστε ένας από τους 720.000 οπαδούς του Pitchford, αυτό που χάσατε είναι ότι έγραψε στο Twitter για το νέο demo της Unreal Engine 5 που είδαμε αυτή την εβδομάδα. Για το σκοπό αυτό, λέει "μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι αυτή η μηχανή δημιουργήθηκε για ένα νέο είδος παιχνιδιού επόμενης γενιάς Borderlands." Τι εννοεί ακριβώς, δεν είναι πραγματικά σαφές.

Τούτου λεχθέντος, και όπως σημειώθηκε, με βάση τα αρχικά teasaρισματα θα υποθέσουμε ότι πρόκειται για το Borderlands 4. Ωστόσο, η συγκεκριμένη έκφραση για ένα "ενός νέου είδους Borderlands επόμενης γενιάς" υποδηλώνει ότι το παιχνίδι θα είναι πιθανώς κάτι νέο το οποίο φαίνεται κάτι σαν ένα spin-off.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς εννοεί ο Pitchford για το παιχνίδι Borderlands  αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι υπάρχει μια νέα καταχώρηση για το PS5, το Xbox Series X / S και υπολογιστή. Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε, εκτός από αυτό ίσως να κάνει χρήση της UE 5 το οποίο δεν θα ήταν πολύ περίεργο δεδομένου ότι το Borderlands 3 κάνει χρήση της UE 4.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.