Η μισή ομάδα ανάπτυξης του Cyberpunk 2077 εργάζεται ακόμα στο παιχνίδι

Published on 3 June 2021 at 08:20

Όλοι γνωρίζουν ότι η πολωνική εταιρεία CD Projekt RED δεν διανύει και τους καλύτερους μήνες της. Η χαοτική κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 επέφερε παραιτήσεις, επιστροφές και οικονομικές απώλειες. Υπό αυτήν την έννοια, τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της ευρωπαϊκής εταιρείας έδειξαν ότι τα κέρδη ήταν σχεδόν 65% χαμηλότερα από αυτά της ίδιας περιόδου πέρυσι. Ωστόσο η πρόθεση της CD Projekt είναι να αντιστρέψει την κατάσταση. Η μισή ομάδας ανάπτυξης του Cyberpunk 2077 να συνεχίσει να εργάζεται στο παιχνίδι, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Adam Kicinski, όπως δήλωσε το GamingBolt.


«Σκοπεύουμε να ανταποκριθούμε στα όσα υποσχεθήκαμε στους παίκτες μας τον Ιανουάριο. Ενώ ήδη βλέπουμε σημαντικές βελτιώσεις, ένα μεγάλο μέρος της ομάδας συνεχίζει να εργάζεται για να διασφαλίσει ότι το Cyberpunk θα παρέχει ακόμη περισσότερη ψυχαγωγία στους παίκτες. Σχεδόν το ήμισυ της ομάδας ανάπτυξης παιχνιδιών εργάζεται σε εκδόσεις προηγούμενων γενιών ή στις επόμενες εκδόσεις PS5 και Xbox Series X | S ", δήλωσε ο Kicinski σχετικά με το τι περιμένει το Cyberpunk 2077 στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, ο επικεφαλής του CD Projekt ήθελε επίσης να πει στους επενδυτές ποια άλλα έργα εργάζονται και πότε θα είναι γνωστά περισσότερα γι 'αυτά.

«Υπάρχουν μικρότερες ομάδες που ετοιμάζονται να εργαστούν σε αυτό το περιεχόμενο. Το επόμενο έτος είναι το έτος κατά το οποίο θέλουμε να σχηματίσουμε διακριτές ομάδες και να εργαστούμε σε μεγάλη κλίμακα, φυσικά, ανάλογα με το έργο και τις διάφορες φάσεις του μελλοντικού ΑΑΑ περιεχομένου » εξήγησε ο Kicinski.

Η CD Projekt μίλησε ήδη πριν από λίγες εβδομάδες ότι το 2022 θα ήταν η χρονιά κατά την οποία θα ξεκινήσουν οι εργασίες για νέα έργα μεγάλου προϋπολογισμού, συμπεριλαμβανομένου του υποτιθέμενου The Witcher 4. Εν τω μεταξύ, ωστόσο, οι εκδόσεις επόμενης γενιάς τόσο του Cyberpunk 2077 όσο και του The Witcher 3 είναι στο επίκεντρο της πολωνικής εταιρείας.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.