Η Bungie προσλαμβάνει προσωπικό για να αναπτύξει ένα νέο multiplayer τίτλο.

Published on 4 June 2021 at 22:18

Πριν από μερικούς μήνες η Bungie ήταν στη διαδικασία ανάπτυξης ενός νέου IP επικεντρωμένο σε action / multiplayer, με προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορία το 2025. Και τώρα μάθαμε ότι η Bungie προσλαμβάνει προσωπικό για να αναπτύξει τη νέα IP πολλών παικτών της, σύμφωνα με σε μια προσφορά εργασίας που δημοσιεύτηκε από την ίδια την Bungie.

Η προσφορά εργασίας έχει αναρτηθεί στο Twitter από ένα προφίλ που ονομάζεται DestinyNews + όπου μπορούμε να δούμε ότι η Bungie ψάχνει έναν προγραμματιστή για τη θέση του "Incubation Sandbox Designer" στο νέο έργο που αναπτύσσει αυτή τη στιγμή παρόλο που βρίσκεται στο πρώιμα στάδια. Ως απαιτήσεις, το στούντιο απαιτεί "εμπειρία σε παιχνίδια δράσης με επίκεντρο τον χαρακτήρα" και "προηγούμενη εξοικείωση με τον ανταγωνιστικό κόσμο του eSports gaming."
Εάν κατά πάσα πιθανότητα πληροίτε τις προϋποθέσεις, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ και να έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε στο στούντιο που δημιούργησε το Halo και το Destiny. Από την άλλη πλευρά, υποθέτουμε ότι η IP στην οποία αναφέρεται αυτή η προσφορά είναι η ίδια που είδαμε πριν από μήνες αν και γνωρίζουμε ήδη αυτήν τη στιγμή οτι η Bungie έχει αρκετές ομάδες που εργάζονται σε διάφορα έργα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.