Ένας Fable artist αρνείται ότι το παιχνίδι θα είναι στην E3 2021.

Published on 2 June 2021 at 23:28

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που κυκλοφόρησε το φανταστικό τρέιλερ του νέου Fable και από τότε έχουμε ακούσει πολύ λίγα για τον τίτλο της Playground Games, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Ωστόσο, ορισμένες φήμες είχαν αναφέρει ότι το Fable θα ήταν στην E3 που ξεκινά αυτόν τον μήνα. Τώρα ένας καλλιτέχνης του Fable αρνείται ότι το παιχνίδι θα είναι στην E3 2021. Συγκεκριμένα, είναι ο χρήστης του Twitter, TonyArt ο οποίος ήθελε να βγει για να διευκρινίσει την κατάσταση.

«Έχω την τιμή να βρίσκομαι στο Reddit, αλλά για να διευκρινίσω, δεν είπα ότι η Playground πρόκειται να δείξει μια έκδοση σύντομα ή ότι θα είναι στην E3, όπως έχουν αναφέρει ότι έχω πει. Το μόνο που είπα σε έναν θαυμαστή είναι ότι θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένοι γιατί έχω δει την τρέχουσα έκδοση και δεν μπορώ να περιμένω τους θαυμαστές να δουν το παιχνίδι όταν η Playground είναι έτοιμη να το δείξει γιατί μου αρέσει αυτό που έχει κάνει η ομάδα. Ποτέ δεν επιβεβαίωσα μια παρουσίαση σύντομα, δεν είπα ποτέ ότι θα είναι στην E3. Ήθελα επίσης να πω ότι δεν έχω πληροφορίες σχετικά με το πότε θα παρουσιαστεί το παιχνίδι, απλώς ήθελα να το προσθέσω και αυτό », τόνισε ο TonyArt σε αυτό το θέμα.

Οι ημερομηνίες που οδηγούν στην E3 είναι πάντα έντονες όσον αφορά τις φήμες και τις εικασίες, αλλά φαίνεται αρκετά σαφές ότι το Fable δεν θα είναι ένα από τα παιχνίδια που θα παρουσιάσει η Microsoft στο event της. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι η Playground ανέκαθεν καθιστούσε σαφές ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμη φάση ανάπτυξης και ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ώρες μάθαμε ότι το Halo Infinite θα ειναι εκεί ότι το event θα επικεντρωθεί στην ενότητα για πολλούς παίκτες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.